Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποχαιρέτησε την Σινέντ Ο' Κόνορ με δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου
Η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε γνωρίσει την Ιρλανδή τραγουδίστρια και ο χαμός της τη γέμισε θλίψη.

Θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός θάνατος της 56χρονης διάσημης τραγουδίστριας Σινέντ Ο’ Κόνορ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας στο Λονδίνο, ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας δεν θεωρείται ύποπτος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών του Λονδίνου: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:18 π.μ. την Τετάρτη 26 Ιουλίου μετά από αναφορές για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν σε μια κατοικία στην περιοχή SE24. Στο σημείο παρευρέθηκαν αστυνομικοί. Ο θάνατος μιας 56χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε επί τόπου. Οι συγγενείς της έχουν ειδοποιηθεί. Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε γνωρίσει την Ιρλανδή τραγουδίστρια και ο χαμός της τη γέμισε θλίψη. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της και γράφοντας το εξής μήνυμα:

«Κάποτε άκουσα τη Sinead να τραγουδά α καπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ «Nothing Compares». Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου καλά. Αναπαύσου με δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Σε άλλη ανάρτηση, η Jamie Lee Curtis αποχαιρέτησε την Σινέντ Ο’ Κόνορ με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται άνθη, ενώ στην εικόνα αναγράφεται μεταφρασμένο το δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλουκαι τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος“.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;