Kanye West: Το X επανάφερε ξανά τον λογαριασμό του
Το X άρει την αναστολή του λογαριασμού του Kanye West - Ο λογαριασμός του είχε κλείσει για αντισημιτική ανάρτηση

Το X (γνωστό και ως Twitter) επανάφερε το απόγευμα του Σαββάτου τον λογαριασμό του Kanye West. Ο λογαριασμός του γνωστού ράπερ είχε μπει σε αναστολή περίπου οκτώ μήνες πριν για παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας.

Την είδηση επαναφοράς του λογαριασμού έκανε γνωστή η ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal. Η εφημερίδα, ωστόσο, δεν κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με τον καλλιτέχνη ή με κάποιο εκπρόσωπό του για κάποιο σχετικό σχόλιο.

Παρά την ενεργοποίηση του λογαριασμού του Kanye West, η εταιρεία υποστηρίζει πως από τον λογαριασμό του ο μουσικός και σχεδιαστής δε θα μπορεί να αποκομίσει κέρδη, ενώ δε θα εμφανίζονται διαφημίσεις δίπλα στις αναρτήσεις του, που θα κάνει!

Για την ιστορία, τον περασμένο φθινόπωρο, ο Kanye West είχε δημοσιεύσει μια εικόνα με μια σβάστικα και το Αστέρι του Δαβίδ, η οποία, σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, ιδιοκτήτη της πλέον ονομαζόμενης ως X πλατφόρμας, παραβίαζε τον κανόνα της κατά της υποκίνησης στη βία.

Όπως αναφέρει πηγή στη The Wall Street Journal, η X επανέφερε τον λογαριασμό του γνωστού ράπερ αφού έλαβε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να αναρτεί σχόλια με αντισημιτική ή επιβλαβή γλώσσα. Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, ο West δεν είχε προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση μετά και την αποκατάσταση του λογαριασμού του.

Ο Kanye West έχει δεχθεί πληθώρα κριτικών και αρνητικών σχολίων για τα αντισημιτικά του σχόλια. Αυτά τα σχόλιά του, του στοίχισαν πέρσι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, όπως η Adidas και η Gap.

Με το πρώην Twitter, ο διάσημος ράπερ είχε και άλλα προβλήματα στο παρελθόν. Πριν ο Έλον Μασκ περάσει στην εξαγορά της πλατφόρμας, η εταιρεία είχε κλειδώσει τον λογαριασμό του West για μία ακόμα αντισημιτική ανάρτηση, η οποία σύμφωνα και με την εταιρεία παραβίαζε τις πολιτικές της.

Στη συνέχεια, η εταιρεία ενεργοποίησε και πάλι τον λογαριασμό του West, με τον Μασκ να δηλώνει ότι η εταιρεία το έκανε πριν την εξαγοράσει. Όπως είπε ο ίδιος ο Μασκ:

«Δεν με συμβουλεύτηκαν ούτε με ενημέρωσαν»

Η άρση της αναστολής του λογαριασμού του Kanye West έρχεται μετά την αλλαγή του ονόματος και του λογότυπου του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης σε X. Μάλιστα, την Παρασκευή, η εταιρεία τοποθέτησε μια φωτεινή πινακίδα με το σήμα X στην οροφή της έδρας της στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι εργασίες στην οροφή έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς άδεια, σύμφωνα με καταγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Επιθεώρησης Κτιρίων της πόλης. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στην υπηρεσία ότι η πινακίδα είναι προσωρινή για μια εκδήλωση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;