Μαντόνα: «Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω» - Η ανάρτησή της μετά την περιπέτεια της υγείας της
Μαντόνα: Δείτε τη νέα ανάρτησή της στο Instagram.

Η Μαντόνα, έναν μήνα μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε οδηγώντας την στην εντατική, με νέα ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους αγαπημένους της που βρέθηκαν στο πλευρό της δηλώνοντας ευγνώμων που είναι ζωντανή. Υπενθυμίζεται πως η 64χρονη τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να αναβάλει την περιοδεία της που θα ξεκινούσα από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ.

Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά.

Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του.

Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω.

Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σας ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου! »

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;