Αθήνα: Άντρας εμφάνισε το Κοράνι μέσα σε πτήση και απειλούσε να ανατινάξει το αεροπλάνο
Έγινε προσαγωγή του επιβάτη στην Αθήνα

Έντονη αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης σε πτήση της Aegean από το Παρίσι με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.

Ένας εκ των επιβατών συμπεριφερόταν παράξενα από την αρχή, αφού την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο τραγουδούσε και φώναζε. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει και το flashnews.gr, άρχισε να φτύνει τους επιβάτες και ούρλιαζε.

Για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, προκειμένου να μην χρησιμοποιήσει ο άντρας τα μαχαιροπίρουνα. Παράλληλα, οι επιβάτες που καθόταν κοντά του μεταφέρθηκαν στην πρώτη θέση και στις θέσεις των αεροσυνοδών, αφού χτυπούσε τα καθίσματα τους. Κάποιοι από τους επιβάτες ήταν έτοιμοι μάλιστα να τον κρατήσουν, σε περίπτωση που πλησίαζε τις εξόδους κινδύνους.

Κάποια στιγμή ο επιβάτης, σε εμφανώς έξαλλη κατάσταση, εμφάνισε το Κοράνι και άρχισε να φωνάζει ότι θα ανατινάξει το αεροπλάνο και ότι θα τους τιμωρήσει όλους ο Αλλάχ.

Έγινε προσαγωγή του επιβάτη στην Αθήνα

Όταν το αεροσκάφος τύπου Airbus A321 προσγειώθηκε -χωρίς καμία καθυστέρηση, βάσει προγράμματος- στο «Ελ. Βενιζέλος», άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που είχαν ειδοποιηθεί και βρίσκονταν στο σημείο, προσήγαγαν τον άντρα.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο επαγγελματισμός των μελών του πληρώματος της Aegean, ήταν αυτός που συνέβαλε στο να μην δημιουργηθεί πανικός και να κυλήσουν τελικά ομαλά στην πτήση, μέχρι τον τελικό της προορισμό.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;