Kαναδάς: Αεροπορική εταιρεία απαγόρευσε σε νεαρή μητέρα να ταξιδέψει μόνη με τα δίδυμα μωρά της
Viral οι αναρτήσεις που έκανε στο TikTok

Αεροπορική εταιρεία στον Καναδά, απαγόρευσε στην νεαρή μητέρα Αμάντα Μπέιλι να ταξιδέψει μόνη της μαζί με τα δίδυμα μωρά της, ηλικίας μόλις τριών μηνών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Ιndependent», η Αμάντα δεν κατάφερε να επιβιβαστεί σε πτήση καναδικών αερογραμμών με τα μωρά της γεγονός που την εξόργισε σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε μέσω του TikTok να μοιραστεί την έντονη δυσφορία της με τους ακολούθους της.

Η «Flair Airlines», μια καναδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, δεν της επέτρεψε να επιβιβαστεί σε πτήση, καθώς ήταν μόνη με τα δύο μωρά της, γράφει η εφημερίδα «Independent».

«Έτσι, δεν μας επετράπη να πετάξουμε την Πέμπτη και είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένη», υποστήριξε στο Τιktok η Αμάντα, ενώ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπό της.

@amandaleighvienno♬ original sound – Amanda Leigh Vienno Bailey

Αυτό μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως, σύμφωνα με τη νομοθεσία του Καναδά, σε αεροπορικά ταξίδια με παιδιά κάτω των δύο ετών, ο αριθμός των ενηλίκων που τα συνοδεύουν, πρέπει να είναι ανάλογος με τον αριθμό των μωρών. Όμως, η Αμάντα Μπέιλι μεγαλώνει μόνη της τα δίδυμα τριών μηνών.

Η νεαρή μητέρα, μόλις ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει μόνη με τα μωρά της, σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει από κάποιο συγγενή ή φίλο να αναλάβει το κόστος του εισιτηρίου για να μπορέσει να την συνοδεύσει κατά την διάρκεια της πτήσης.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η νεαρή Καναδή, εξέφρασε την βαθύτατη απογοήτευσή της αφού με τα μωρά της είναι μαζί, 24 ώρες το 24ωρο κι ότι έτσι κι αλλιώς, θα τα μετέφερε με το παιδικό καθισματάκι τους όπως ισχύει και με τα παιδιά δύο ετών.

@amandaleighvienno Not impressed that i cant fly with my babies . Absolutely flawed law/rule if you ask me #flairairlines #canadianaviation #flyingwithtwins ♬ original sound – Amanda Leigh Vienno Bailey

Τελικά, η νεαρή μητέρα μετέφερε την πτήση άλλη ημερομηνία καθώς βρήκε πολλούς πρόθυμους ανθρώπους, οι οποίοι βλέποντας τα βίντεό της, δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα ταξίδευαν μαζί της.

Στις 28 Ιουνίου, τα δύο βίντεο της νεαρής μητέρας είχαν περισσότερες από 729.000 προβολές. Πολλοί από τους ακολούθους της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και προσφέρθηκαν να την συνοδεύσουν στο ταξίδι της.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η Αμάντα άλλαξε τελικά την ημερομηνία της πτήσης, αφού θα έχει συνοδό.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
59'
2 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
0'
71 - 69
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;