Τι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ποτέ στα ξενοδοχεία - Μία TikToker απαντά
Μία TikToker, πρώην μάνατζερ καταλυμάτων, αποκαλύπτει τα προϊόντα που δε θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ποτέ στα δωμάτια ξενοδοχείων.

Τώρα που μπήκε το καλοκαίρι αρκετοί έχουμε αρχίσει να κάνουμε τα σχέδιά μας και να προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας. Μέσα σε όλα, πρέπει να κλείσουμε και το δωμάτιό μας στο ξενοδοχείο. Ανάλογα και το κατάλυμα, μάλιστα, αποφασίζουμε και τα πράγματα που θα πάρουμε μαζί μας.

Αν καταφέρουμε να βρούμε φτηνό δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο, πολλοί από εμάς δε θα πάρουμε μαζί μας αφρόλουτρα, σαμπουάν και πετσέτες και θα επικεντρωθούμε σε ρούχα κλπ. Αυτή η σκέψη περνάει από το μυαλό όλων μας γιατί τα βασικά προϊόντα υγιεινής προσφέρονται από τα ξενοδοχεία.

Ωστόσο, κάποια προϊόντα που προσφέρονται δωρεάν, δε θα πρέπει να τα αγγίζουμε!

Και αν αναρωτιέσαι γιατί, την απάντηση σε αυτό δίνει μια πρώην μάνατζερ καταλύματος, η οποία σε βίντεο στο TikTok παραθέτει τους λόγους, για τους οποίους οι πελάτες δεν θα έπρεπε ποτέ να χρησιμοποιούν τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ που υπάρχουν στα δωμάτια.

Η Melissa Hanks με 68,2 χιλιάδες ακολούθους στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μιλάει συχνά μέσα από τα βίντεό της για το τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες στα ξενοδοχεία.

Πρόσφατα, πέρασε σε μία σημαντική αποκάλυψη για το γιατί οι επισκέπτες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων περιποίησης ξενοδοχείου. Ο λόγος που επικαλείται η Hanks, μάλιστα, είναι αρκετά… κακός.

Η ίδια σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok τονίζει:

«Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ ενός δωματίου, όταν πρόκειται για μπουκάλια που γεμίζουν ξανά. Ο λόγος είναι απλός, αφού μπορεί να βάζουν μέσα οτιδήποτε. Έχω δει να ρίχνουν μέσα μέχρι και κρέμα αποτρίχωσης. Το ακόμα χειρότερο είναι πως κατά καιρούς έχουμε δει μέσα και… σωματικά υγρά» 

Η Melissa Hanks επεσήμανε πως υπάρχουν μπουκάλια με ασφαλή καπάκια, που δεν μπορεί κάποιος να ρίξει μέσα οτιδήποτε.

@melly_creations Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won’t use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version – sped up 8282

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;