Ρόδος: Σερβιτόρος πάει παραγγελία σχεδόν... κολυμπώντας - Παρέμβαση Γεωργιάδη
Ρόδος: Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει σερβιτόρο να πηγαίνει παραγγελία σε ξαπλώστρες που βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα μέσα στη θάλασσα σχεδόν... κολυμπώντας.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει την παραγγελία πηγαίνοντας σε ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα σχεδόν κολυμπώντας.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο έχουν γίνει ποικίλα σχόλια για τον τρόπο που μεταχειρίζονται τους ανθρώπους που δουλεύουν σεζόν. Μάλιστα, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε παρέμβαση με ένα tweet στο οποίο αναφέρει:

«Θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι. Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι»

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral μέσα από τα social media, φαίνεται ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά να μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1