Ρόδος: Παραμένουν εκεί που ήταν οι πλωτές ξαπλώστρες
Παραμένουν στη θέση τους, δηλαδή μέσα στη θάλασσα, οι ξύλινες κατασκευές στο beach bar στη Ρόδο, για το οποίο έχει σημειωθεί πλήθος αντιδράσεων.

Παραμένουν στη θέση τους, δηλαδή μέσα στη θάλασσα, οι ξύλινες κατασκευές στο beach bar στη Ρόδο, για το οποίο έχει σημειωθεί πλήθος αντιδράσεων.

Πρόκειται για 27 ξύλινες κατασκευές του beach bar στη Ρόδο, με μεταλλική βάση, οι οποίες βρίσκονται μέσα στη θάλασσα, με χρέωση 150 ευρώ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ξαπλώστρες στην πρώτη σειρά, αυτές δηλαδή που βρίσκονται ακριβώς «πάνω» στο κύμα χρεώνονται 60 ευρώ και στη δεύτερη σειρά στα 50 ευρώ.

Την ίδια ώρα, το beach bar παραμένει κανονικά σε λειτουργία. Δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση είτε στις κατασκευές μέσα στη θάλασσα, είτε στις ξαπλώστρες και τα τραπεζοκαθίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για το beach bar στη Ρόδο και τον σερβιτόρο που εξυπηρετούσε τους πελάτες μέσα στη θάλασσα. Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι του beach bar συνεχίζουν να στηρίζουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, την ώρα που εκείνος περιμένει να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι.

Μάλιστα, αρκετοί εργαζόμενοι του καταστήματος μίλησαν στην ΕΡΤ και τόνισαν ότι ο σάλος που προκλήθηκε αδικεί την επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;