Ρόδος: «Θα αποσυρθούν» οι πλωτές ξαπλώστρες από το beach bar
Eργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ χαρακτήρισαν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας - Eπέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί οκτώ ώρες βρεγμένοι

Στις 21 Ιουλίου λήγει η διορία της κτηματικής υπηρεσίας για να απομακρύνει η επιχείρηση που βρίσκεται στη Ρόδο τις πλωτές ξαπλώστρες, μετά το βίντεο με σερβιτόρο να πηγαίνει παραγγελία μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ που επικαλείται τους υπεύθυνους της επιχείρησης, μέχρι τη λήξη της διορίας οι κατασκευές που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα θα έχουν απομακρυνθεί.

Οι υπεύθυνοι ανέφεραν επίσης ότι το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Με βάση τους ίδιους, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στη διάθεση των αρχών.

Στο μεταξύ, εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ χαρακτήρισαν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας. Μάλιστα, επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί οκτώ ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;