Ιαπωνία: Η Japan Airlines θα… νοικιάζει ρούχα στους επιβάτες της
Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί κανείς να ενοικιάσει έως και εννέα ρούχα και να τα κρατήσει για έως και δύο εβδομάδες

Η Japan Airlines, στην Ιαπωνία λανσάρει μία νέα υπηρεσία ενοικίασης ενδυμάτων, καλώντας τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους να φέρουν μαζί τους λιγότερα ρούχα.

Η μείωση του βάρους των αποσκευών αναμένεται να ελαφρύνει το φορτίο του αεροσκάφους, οδηγώντας σε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί κανείς να ενοικιάσει έως και εννέα ρούχα και να τα κρατήσει για έως και δύο εβδομάδες. Κάθε επιλογή ρούχων φιλτράρεται ανά εποχή, περίσταση και μέγεθος, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 28 δολάρια για πέντε είδη.

Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ξεκινάει δοκιμαστικά την υπηρεσία ενοικίασης ρούχων «Any Wear, Anywhere», η οποία που επιτρέπει στους επιβάτες να νοικιάσουν ένα πακέτο ρούχων εκ των προτέρων, το οποίο στη συνέχεια θα παραδοθεί στο ξενοδοχείο ή σε δωμάτιο της πλατφόρμας Airbnb κατά την άφιξή τους στην Ιαπωνία.

Για την παροχή αυτής της υπηρεσίας, η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με την Sumitomo, η οποία θα χειρίζεται το σύστημα κρατήσεων και θα είναι υπεύθυνη για την προμήθεια, το πλύσιμο και την παράδοση των αντικειμένων.

Πηγή: moneyreview.gr με πληροφορίες από Financial Times

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;