Νίκος Χατζηνικολάου: Εξήγησε γιατί δεν θα βρεθεί στο debate
Ο Nίκος Χατζηνικολάου, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή εξήγησε γιατί δεν θα συμμετάσχει.

Το βράδυ της Τετάρτης (3/5) έγιναν γνωστοί οι δημοσιογράφοι που θα δώσουν το παρών στο debate των πολιτικών αρχηγών την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου. Ωστόσο προς έκπληξη όλων, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα δώσει το παρών και τον ΑΝΤ1 θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του καναλιού, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή εξήγησε γιατί δεν θα συμμετάσχει.

«Πολλοί φίλοι μου στέλνετε μηνύματα από χθες το βράδυ και με ρωτάτε γιατί δεν θα είμαι στο debate των πολιτικών αρχηγών. Αυτή είναι μια απάντηση που την έχω δώσει εδώ και χρόνια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και χρόνια δεν μετέχω στα συγκεκριμένα debate, παρότι για καλή μου τύχη κάθε φορά έχω την πρόταση να μετάσχω, γιατί ούτε αυτό είναι αυτονόητο απλώς επειδή τυχαίνει να εργάζομαι σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να παρουσιάζω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Όλες τις φορές που έγινε debate, είχα και την αντίστοιχη πρόταση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω ότι είναι μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα με βάση την διαδικασία που έχουν συναποφασίσει τα πολιτικά κόμματα για διάλογο».

Και συμπλήρωσε ότι: «Δεν υπάρχει δυνατότητα για follow up, δεν μπορείς να επανέλθεις δηλαδή και να θέσεις διευκρινιστικά ερωτήματα αν η απάντηση δεν ικανοποιεί τον δημοσιογράφο, αν προκύψει νέο στοιχείο από την συζήτηση από άλλον συνομιλητή. Μιλάμε για παράλληλους μονολόγους και θεωρώ ότι ως έναν βαθμό η παρουσία των δημοσιογράφων εκεί έχει καταστεί διακοσμητική. Προτιμώ και όσο περνούν τα χρόνια ακόμα περισσότερο, τον ελεύθερο διάλογο, την ελεύθερη συζήτηση, το να μπορείς να διακόψεις τον προσκεκλημένο αν πει κάτι ανακριβές ή να προσθέσεις ένα στοιχείο που ισχυροποιεί τη βάση του ερωτήματός σου αν ακούσεις ένα επιχείρημα έωλο. Φοβάμαι ότι και αυτή η τηλεμαχία θα αποδειχθεί ένα βαρετό τηλεοπτικό προϊόν, όπως οι προηγούμενες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;