Μάρα Ζαχαρέα: «Δυστυχώς το debate δεν οργανώθηκε έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή»
Η Μάρα Ζαχαρέα θα βρίσκεται μεταξύ του πάνελ των δημοσιογράφων που θα συμμετάσχουν στο διακαναλικό debate των πολιτικών αρχηγών.

Η Μάρα Ζαχαρέα θα βρίσκεται μεταξύ του πάνελ των δημοσιογράφων που θα συμμετάσχουν στο διακαναλικό debate των πολιτικών αρχηγών, που έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την άφιξή της στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Debate μετά από 8 χρόνια, ήμουν και το 2015. Πιστεύω αυτό να έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον. Δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά οργανώθηκε η συζήτηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου γνώμη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο πλαίσιο που μας έβαλε η διακομματική επιτροπή», δήλωσε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Το άγχος, όπως έλεγε και η Έλλη Λαμπέτη, πηγαίνει με το ταλέντο», είπε.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της σημερινής συζήτησης, η Μάρα Ζαχαρέα τονίζει: «Είχαμε μία επικοινωνία με τον συντονιστή της συζήτησης, τον συνάδελφο, τον κύριο Κουβαρά. Απ’ ό,τι μου είπε θα κάνουμε μία κλήρωση όσον αφορά τη σειρά των ερωτήσεων, ποιος θα ρωτήσει πρώτος, δεύτερος, τρίτος και τα λοιπά».

«Θα ψάξουμε να βρούμε μία λύση για το follow-up, γιατί έχουμε 6 πολιτικούς αρχηγούς, 6 δημοσιογράφους και 5 θεματικές ενότητες. Αυτό σημαίνει ότι ένας δημοσιογράφος δεν θα είχε τη δυνατότητα να ρωτήσει έναν πολιτικό αρχηγό. Οπότε θα κοιτάξουμε πώς θα το διορθώσουμε αυτό και θα συζητήσουμε και το πώς θα καθόμαστε», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Μάρα Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;