Εκλογές 2023: Οι θεματικές ενότητες του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, οι δημοσιογράφοι και ο… «Ερμής»
Μέσα στη μέρα αναμένεται να συναντηθούν στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να συναντηθούν στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, για τις εκλογές 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρεις ενόψει της τηλεμαχίας. Ενδεχομένως, όπως αναφέρει το ertnews.gr, να πραγματοποιηθεί σήμερα, κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων.

Οι θεματικές ενότητες της τηλεμαχίας θα είναι οι εξής:

  1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση,
  2. Εξωτερική πολιτική και Άμυνα,
  3. Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια,
  4. Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος και
  5. Περιβάλλον και Ενέργεια.

Θα υπάρχει, επίσης, και έκτος γύρος, στον οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί θα μπορούν να προβούν στην καταληκτική τους τοποθέτηση, για όποιο θέμα επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα θέσουν τις ερωτήσεις.

 

 

Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η χθεσινή ξενάγηση, με παρουσιαστή τον «Ερμή» (έναν δημοσιογράφο εικονικής πραγματικότητας), στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης των δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

Δείτε επίσης:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;