Μεγάλη ένταση στον αέρα με Κουσουλό και εκπρόσωπο των αστυνομικών: «Μία Πισπιρίγκου σας ξεγύμνωσε» (BINTEO)
Μεγάλη ένταση στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Καλλιακμάνη.

Μεγάλη ένταση στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3), καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και του Γιώργου Καλλιακμάνη, εκπροσώπου των αστυνομικών.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που έγινε για την γιατρό που φέρεται να πήγε στην αστυνομία πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα και ενημέρωσε με στοιχεία για τους ύποπτους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών. Εκεί λοιπόν οι δύο πλευρές ανέβασαν τους τόνους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά. Αν συνέβη αυτό και υπήρξε καταγγελία. Το “ναι-ναι” είναι από τον κ. Κουσουλό; Συνεχίζει την τακτική του ως εισαγγελέας. Κύριε εισαγγελέα, προσέχετε μετά την κλείσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί όπως ξέρετε, όποιος κάνει τον εισαγγελέα εκτός δικαστηρίου, μπορεί να έχει και αστοχίες».

Πέτρος Κουσουλός: «Κύριε Καλιακμάνη, μία Πισπιρίγκου από την Πάτρα, ξεγύμνωσε το σύστημα κ. Καλιακμάνη. Και την αστυνομία και τους ιατροδικαστές και όλους».

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Πως την ξεγύμνωσε την αστυνομία;»

Πέτρος Κουσουλός: «Υπήρχε ειδοποίηση».

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Θα το δούμε. Αυτό είναι κάτι που βγήκε τώρα.»

Πέτρος Κουσουλός: «Μα με λέει εισαγγελέα. Χαρακτηρισμοί χειρίστου είδους από εκπρόσωπο της αστυνομίας. Δεν είμαι εκπρόσωπος της αστυνομίας, είμαι εκπρόσωπος των αστυνομικών ανατολικής Αττικης».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
45'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
4'
60 - 61
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;