Ρούλα Πισπιρίγκου για κεταμίνη: «Το google-αρα μόλις το άκουσα» – Όλος ο διάλογος με τους αστυνομικούς
O διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, με τους αστυνομικούς - «Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα» - Τι υποστήριξε αναλυτικά για την κεταμίνη

Την ανήξερη φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας. Χθες το μεσημέρι (Τετάρτη 30/03/2022) οι αστυνομικοί της χτύπησαν την πόρτα, στο σπίτι της στην Πάτρα, εκείνη τους άνοιξε και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ουσία που φέρεται να στέρησε τη ζωή στο 9χρονο παιδί της.

Όταν οι αστυνομικοί της είπαν για την κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε τα εξής:

«Το είδα στην τηλεόραση».

Όταν τη ρώτησαν μάλιστα αν ξέρει τι είναι, η 33χρονη μητέρα των κοριτσιών από την Πάτρα, απάντησε ότι: «το google-αρα εκείνη την ώρα και έμαθα».

«Το έδωσες εσύ;», τη ρώτησαν. «Δεν το έδωσα» απάντησε και ρώτησε: «Μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλος ο διάλογος με τους αστυνομικούς

Ρούλα Πισπιρίγκου σύλληψη

Επίσης, κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε γιατί τη μετέφεραν εκεί και οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της, για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο διάλογος ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τους αστυνομικούς, όταν μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ ήταν ο εξής:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, Google-αρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Σημειώνουμε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, βρέθηκαν 6,5 ml κεταμίνης ανά λίτρο αίματος, ποσότητα θανατηφόρα. Ο θάνατος του παιδιού επήλθε από δευτερόλεπτα έως 20 λεπτά και, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ασφάλειας, ο μοναδικός άνθρωπος που σε αυτό το διάστημα ήταν μαζί με το παιδί στο δωμάτιό του, ήταν η μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγή εικόνων: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1