Ρούλα Πισπιρίγκου: Πού βρήκε την κεταμίνη; - Οι πρώτες σκέψεις και οι έρευνες
Οι έρευνες στρέφονται στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Ερωτηματικό υπάρχει ακόμα σε ό,τι αφορά το από το πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία κατηγορείται ότι τη χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή, ενώ νοσηλευόταν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που κράτησε σκληρή στάση και δεν μίλησε στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ, ενώ πριν από λίγο πήρε προθεσμία για να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και αναμένεται ενδελεχής έρευνα και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι έρευνες φαίνεται να στρέφονται στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης, προφανώς υπό το σοκ των εξελίξεων.

Πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την κεταμίνη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς από καταστήματα ή αποθήκες που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα. 

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;