Πάτρα: Λίντσαραν τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τη φώναζαν
Αυτή την ώρα και παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, μανιασμένο πλήθος έχει συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου.

Ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα την ώρα που η μητέρα των τριών κοριτσιών προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μετά τη σύλληψή της και την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Κάμερα που βρισκόταν στο σημείο κατέγραψε τη στιγμή που η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι και το πλήθος της επιτίθεται, ενώ εκείνη τη στιγμή η αδερφή της ανοίγει την πόρτα και τραβάει μέσα τη γυναίκα. Μάλιστα, στο βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα, όταν μία γυναίκα εκ των συγκεντρωμένων πλησιάζει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, εκείνη της λέει “μη μιλάς γιατί ξέρεις πώς θα σε κάνω;” και έπειτα μπαίνει στο σπίτι.

Φόνισσα“, φώναζαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους.

Αυτή την ώρα και παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, μανιασμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου.

Μάλιστα έχουν γράψει τη λέξη «Θάνατος», στα πατζούρια του σπίτιού, όπως δείχνουν εικόνες από το σημείο.

Το πλήθος, που ολοένα και μεγαλώνει, είναι εξαγριωμένο με την αστυνομία να φοβάται ότι η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Ο κόσμος καταφέρεται κατά των αστυνομικών φωνάζοντας «τι τους προστατεύετε ρε».

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1