Πάτρα: Σύλληψη Μάνου Δασκαλάκη κι άλλων 2 ατόμων αναφέρει Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ
Πάτρα: Στο κάδρο της υπόθεσης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για  ανθρωποκτονία από πρόθεση  για την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Μάλιστα, σήμερα πέρασε το κατώφλι της  κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτριας και πήρε προθεσμία απολογίας για τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

Σύμφωνα όμως, με τον Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ. αν αποστρατεία και πρώην Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών, Χρήστο Ρουγκάλας, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τρία άτομα, με το ένα εξ αυτών να είναι ο πατέρας τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε επιπλέον συλλήψεις, πέραν της 33χρονης μητέρας. Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να συλληφθεί ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε «Ου! Σίγουρα».

Όσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, έχουν απολυθεί από τις δουλειές τους.

Μάλιστα, ο πατέρας είναι σε κατάσταση σοκ, όπως λένε άτομα από το οικείο του περιβάλλον.

«Φίλοι που μίλησαν μαζί του, τους είπε πως είναι σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, είναι μια χαρακτηριστική του φράση. Αρχίζει τώρα και συνθέτει το παζλ με τον ίδιο να διαχωρίζει τη θέση του» είπε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι απολύθηκε από τη δουλειά του. Το ίδιο και η αδερφή της. Φέρεται να είναι στην Πάτρα και αρχίζει τώρα να κάνει flashback. Ο ίδιος τώρα σκέφτεται πως χρησιμοποιήθηκε από τη μητέρα, ώστε να έχει άλλοθι» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Μάνος Δασκαλάκης

Αναφορικά με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης, εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Μάλιστα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2