Το "Hard Skool" είναι το καινούργιο τραγούδι των Guns N' Roses.

Το αγαπημένο και δημοφιλές συγκρότημα της ροκ, Guns N’ Roses, χάρισε πριν από λίγες ώρες στο φανατικό κοινό του ένα νέο τραγούδι- το Hard Skool. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν την επίσημη ηχογραφημένη εκδοχή του τραγουδιού. Το Hard Skool ανήκει στο άλμπουμ Chineese Democracy, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008 μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας. Τότε βέβαια το συγκρότημα είχε δώσει στο τραγούδι τον προσωρινό τίτλο Jackie Chan.

Το Hard Skool έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία του Absurd, το οποίο είναι μία επανεκτέλεση του ακυκλοφόρητου Silkworms. Μάλιστα, το Abdurd είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Guns N’ Roses μετά από 13 χρόνια.

Όσον αφορά το Hard Skoolμία εκδοχή του διέρρευσε το μακρινό 2006, από τον Rick Dunsford που αγόρασε μία μονάδα αποθήκευσης, η οποία διέθετε μεγάλο αριθμό ακυκλοφόρητων ψηφιακών ηχογραφήσεων. Ο Dunsford αγόρασε τη συγκεκριμένη μονάδα από πρώην στέλεχος της δισκογραφικής που “άνοιξε” το δρόμο προς την επιτυχία στο συγκρότημα.

Αν και οι Guns N’ Roses πήραν πίσω τη μονάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το υλικό βρισκόταν ήδη αναρτημένο στο διαδίκτυο. Βέβαια, η ολοκληρωμένη εκδοχή του τραγουδιού είχε διαρρεύσει στο internet το 2019, ενώ τώρα μπορούν όλες οι θαυμάστριες και όλοι οι θαυμαστές του συγκροτήματος να απολαύσουν το συγκεκριμένο τραγούδι, που πέρασε από “40 κύματα” μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του, όπως ακριβώς το θέλουν οι Guns N’ Roses.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;