Οι Madrugada επέστρεψαν με νέο τραγούδι και ετοιμάζουν νέο δίσκο μετά από 13 χρόνια
Οι Madrugada κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι με τίτλο "Nobody Loves You Like I Do".

Οι Madrugada (στα ελληνικά ξημέρωμα) είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στη Νορβηγία, ενώ είναι πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο. Το ελληνικό κοινό μάλιστα αγκαλιάζει κάθε βήμα του συγκροτήματος είτε πρόκειται για ένα τραγούδι, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ ή μια συναυλία. Άλλωστε, το 2019 οι Madrugada πραγματοποίησαν 3 συναυλίες στη χώρα μας.

Οι Madrugada έκαναν το ντεμπούτο τους στις 30 Αυγούστου 1999 με το album τους, Industrial Silence, να φτάνει στο No1 της Νορβηγίας, ενώ το συγκεκριμένο άλμπουμ σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στην υπόλοιπη Ευρώπη σηματοδοτώντας ένα δυναμικό ξεκίνημα για το Νορβηγικό γκρουπ. Χαρακτηριστικό είναι πως το Industrial Silence παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα, κλασικά άλμπουμ στην ιστορία της νορβηγικής ροκ.

Για τα επόμενα δέκα χρόνια, οι Madrugada δεν έμειναν ανενεργοί, αφού κυκλοφόρησαν ακόμη τέσσερα στούντιο άλμπουμ. Το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ είχε ως τίτλο το όνομα του γκρουπ, Madrugada, και ξεκίνησε να γράφεται το 2007, πριν το θάνατο του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Robert Burås. Ωστόσο, ο κιθαρίστας δεν πρόλαβε να δει την κυκλοφορία του άλμπουμ, καθώς αυτό κυκλοφόρησε το 2008 μετά το θάνατό του.

Για τα επόμενα 13 χρόνια οι Madrugada δεν κυκλοφόρησαν κάποιο άλμπουμ, ενώ επανενώθηκαν για τη δημιουργία του Half-Light, ενός τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για την κινηματογραφική ταινία «Amundsen». Παράλληλα, την ίδια χρονιά οι Madrugada πραγματοποίησαν ένα ευρωπαϊκό tour.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο Nobody Loves You Like I Do, ενώ σε ανάρτησή τους στο Instagram αναφέρουν ότι το 2022 θα κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μία ευρωπαϊκή περιοδεία.

Το Nobody Loves You Like I Do, ηχογραφήθηκε ζωντανά στην εκπληκτική φύση της πατρίδας τους, του Vesterålen, στο βορειότερο σημείο της Νορβηγίας στο Αρχιπέλαγος της Nordland με τη βοήθεια των ντόπιων, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έναρξη του video clip του τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη madrugada music (@madrugadamusic)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;