Mad Clip: Η trap, τα τραγούδια που έγιναν επιτυχία, μία καριέρα που έσβησε νωρίς
Ο Mad Clip που μαζί με άλλους καθιέρωσαν την trap μουσική στην Ελλάδα ως το δημοφιλέστερο είδος ανάμεσα στους νέους, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης - Από τη γνωριμία του με τον Taki Tsan και το "Trelos" το 2016, μέχρι το "Mama" με τον Sin Boy και το "Mporei" σε συνεργασία με τη Φουρέιρα που έγινε ένα από τα mega hits του φετινού καλοκαιριού.

Με μία είδηση που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ξύπνησε σήμερα η εγχώρια μουσική σκηνή, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09), στις 02:30, ο 34χρονος τράπερ Mad Clip, δημοφιλής και εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό του, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς σήμερα το πρωί (Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021) επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip φαίνεται να βρισκόταν σε γάμο φίλων και συνεργατών του, σύμφωνα και με όσα είχε αναρτήσει σε ιστορίες στα social media.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Ανείπωτη θλίψη στο περιβάλλον του

Ο Light, γνωστός τράπερ και πολύ στενός φίλος του Mad Clip, ακούγεται συντετριμμένος στο παρακάτω βίντεο στον τόπο του δυστυχήματος:

Πολλά είναι και τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα του τράπερ FY, μέσα από stories στο Instagram για τη φιλία και την αγάπη του στον Mad Clip.

“Θα μου λείψεις αδερφέ…”

“Τόσα βράδια απλά να μιλάω σε σένα στο τηλέφωνο ή να βγαίνουμε απλά μαζί αδερφέ, θα είσαι για πάντα ζωντανός στη μνήμη μου”

“Είσαι ο πιο αστείος και σοφός άνθρωπος που ξέρω”

Η Ελένη Φουρέιρα αποχαιρέτησε το Mad Clip αναρτώντας μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Mad Clip, Skive, μετά την είδηση του θανάτου του, αντικατέστησε την εικόνα προφίλ του με ένα μαύρο φόντο, ως ένδειξη πένθους.

Ο ΛΕΞ για τον Mad Clip σε story:

Η τηλεοπτική συνέντευξη του Μad Clip στο The 2Night Show

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Mad Clip είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night show”, η οποία είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Ο ράπερ είχε αναφερθεί τότε αναλυτικά στη ζωή και τα βιώματά του.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

“Αυτά είναι τα βιώματα του κάθε καλλιτέχνη, ο κάθε ράπερ περνά τα δικά του μηνύματα. Δε νομίζω πως είπε κανένας σε κάποιον πιτσιρικά “έλα κάνε μια τζούρα”… Δεν ξέρω ποιος τα έχει πει αυτά. Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως κανένας μας δεν θέλει να δει κανένα νεαρό να καταστρέφεται. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο η ραπ μουσική, είναι πολλά πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Ταινίες, video games”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

“Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η σημασία που δίνουν οι γονείς. Δεν μπορούμε να πετάμε ένα iPad στο παιδάκι για να μπορεί να κάνει ο πατέρας ή η μάνα ό,τι γουστάρει. Αν ένα παιδάκι όμως το ‘χει μέσα του, είτε εγώ πω κάτι στα τραγούδια μου είτε δει τον Τόνι Μοντάνα, το ‘χει μέσα του. Πρέπει οι γονείς να είναι κοντά τους. Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς και όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό. Εγώ έχω βρει τη συνταγή μου να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική”, ανέφερε μιλώντας για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Η καριέρα και τα τραγούδια του Mad Clip που έγιναν επιτυχία

Ο Mad Clip γεννήθηκε στις ΗΠΑ. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό των γονιών του. Στα 22 πήγε στην Κύπρο όπου και συνεργάστηκε με τον Drew Astro.

Στη συνέχεια πήγε Νέα Υόρκη και μετά Λονδίνο για τρία χρόνια, και επέστρεψε Ελλάδα.

Από τότε, ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του εντός των ελληνικών συνόρων και η ενασχόληση του με την trap μουσική. To κοινό του και ιδιαίτερα το νεανικό κοινό που τον άκουγε, ήταν πολύ μεγάλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Ο Mad Clip, όπως και αρκετοί άλλοι τράπερ της γενιάς του, λειτουργούν ως είδωλα σε μία εποχή που “είναι μόδα να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική”, όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σημείο τομής στα πρώτα του βήματα, ήταν η γνωριμία του με τον θρυλικό ράπερ Taki Tsan.

O Mad Clip ένωσε τις δυνάμεις του με τον Τaki Tsan και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Trelos», το 2016.

Αργότερα κυκλοφόρησε το «Dealer» που έγινε μεγάλη επιτυχία και από τότε ακολούθησαν πολλά ακόμα γνωστά μουσικά κομμάτια.

“GUCCI”, «Mama», «Sinthikes», «Kotera», «Mporei», «Elpida», “XILIOMETRA” ήταν μόνο μερικές από τις μουσικές του επιτυχίες, με το κανάλι του στο youtube να αριθμεί κοντά στους 200 εκατομμύρια subs.

Ο Mad Clip είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το «Super trapper», το «O Amerikanos LP», το «Super Trapper 2» και το «Still Active» σε συνεργασία με τον Strat.

Μαζί με άλλους καλλιτέχνες, ο Mad Clip κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να μετατρέψει την trap μουσική στο πιο δημοφιλές μουσικό είδος ανάμεσα στους νέους της χώρας μας.

Ο Mad Clip άνηκε στη δισκογραφική εταιρία Capital music, ενώ συνεργάστηκε με πολλά δημοφιλή ονόματα της ελληνικής trap και rap σκηνής, όπως ο Light, ο Snik, ο Sin Boy, ο Hawk, ο Ypo.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Capital Music (@capitalmusicgreece)

Πρόσφατα άρχισε τις συνεργασίες με ονόματα της εγχώριας ποπ σκηνής, κυκλοφορόντας το trap-pop κομμάτι «Mporei» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 17 εκατ. προβολές στο Youtube και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κομμάτια του φετινού καλοκαιριού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Το 2020 ο Mad Clip τραγούδησε την επιτυχία «Φήμη» μαζί με την Ζόζεφιν.

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας για την τραπ σκηνή, ανεξάρτητα με το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει αυτό το είδος μουσικής, ο Mad Clip ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, με τις επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια να σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts και να γνωρίζουν τεράστια απήχηση ανάμεσα στους νέους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Αυτοδημιούργητος σε μία καριέρα που αποδείχτηκε μεγάλη και πετυχημένη, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο θάνατός του τον βρήκε στο απόγειο αυτής της καριέρας. Είχε ακόμα πολλά να δώσει και πολλά να ζήσει. Ήταν νέος και έφυγε νωρίς.. λόγω ιλιγγιώδους ταχύτητας.

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως λίγο πριν το τραγικό ατύχημα, ο Mad Clip είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, η οποία φέρεται να άγγιζε τα 195 έως και 200 χιλιόμετρα την ώρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

«Είμαι γκαζάκιας…» – Τα μπλεξίματα με την αστυνομία

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Mad Clip είχε πρωταγωνιστήσει σε μία καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος τράπερ δεν υπάκουσε τότε σε σήμα της Αστυνομίας να σταματήσει για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακουλουθήσει καταδίωξη και η σύλληψή του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είχε παραβιάσει τέσσερα κόκκινα φανάρια, μέχρι να καταφέρουν να τον σταματήσουν.

Ο ίδιος, είχε αναφερθεί στην περιπέτειά του αυτή, μέσα από το προφίλ του στο instagram, όπου έδινε την δική του εκδοχή για το συμβάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Στην ανάρτηση αυτή, ο γνωστός τράπερ παραδεχόταν ότι όντως έγινε καταδίωξη, ενώ έλεγε χαρακτηριστικά:

«Είμαι κοντράκιας. Μου αρέσει η ταχύτητα..είμαι γκαζάκιας. Μου αρέσει η μ@λ@κία, να την κάνω. Έτρεχα στα τούνελ μετά από τη στροφή του Φλοίσβου. Έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγά ένα περιπολικό στο τούνελ. Ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική και στην πρώτη έξοδο που βρήκα, στου Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ.”

Ο Mad Clip συνέχισε λέγοντας ότι δεν θα ρίσκαρε να τρέχει στα στενά στην συγκεκριμένη περιοχή για να ρισκάρει να βάλει σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Επίσης, διέψευδε ότι πέρασε με κόκκινο τα φανάρια, ενώ κατέληγε λέγοντας ότι «είναι μόδα να κράζουν την τραπ μουσική, δεν γουστάρουν την επιτυχία μας».

«Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές. Υπήρχε αρκετή ένταση. Με συνοδεύσανε στο τμήμα Μοσχάτου. Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια. Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν θα μου είχαν κατασχέσει το αυτοκίνητο; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση.

“Είναι μόδα να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας, τραβάνε ζόρι να λέμε αυτά που λέμε στα τραγούδια μας. Η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση, τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ.”

Το σίγουρο είναι ότι δεν τον σκότωσε η μουσική, ούτε οι δαιμονοποιημένοι στίχοι της τραπ. Είναι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Πίτερ καλό ταξίδι. Παιδιά μην τρέχετε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;