MadClip: Η τελευταία εμφάνισή του με την Ελένη Φουρέιρα πριν το μοιραίο δυστύχημα (Vid)
MadClip: Η τελευταία φορά που τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα στο γάμο του φίλου του.

Χθες, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ο διάσημος trapper Madclip βρέθηκε στο γάμο του φίλου του και συνεργάτη, Γιώργου Μπενιουδάκη. Κατά την επιστροφή του από το γάμο όμως έμελλε να χάσει τη ζωή του, καθώς η Porsche στην οποία επέβαινε έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο MadClip έφευγε από δεξίωση γάμου στην οποία ήταν καλεσμένος. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, φωτογράφος και συνεργάτης του trapper, Γιώργος Μπενιουδάκης, και η PR manager της Panik Records, Λία Παπαδοπούλου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μετά ακολούθησε πάρτι σε γνωστό μαγαζί, όπου παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Στο video που ακολουθεί φαίνεται ο MadClip να τραγουδάει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα στους νεόνυμφους το τραγούδι τους με τίτλο “Μπορεί”. Αυτή έμελλε δυστυχώς να είναι και η τελευταία εμφάνιση του MadClip, καθώς λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη ζωή λόγω του σφοδρού τροχαίου ατυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;