Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip
Ο γνωστός ράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο ράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δυστυχώς το πρωί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip φαίνεται να βρισκόταν σε γάμο φίλων και συνεργατών του, σύμφωνα και με τα όσα ανέβαζε στα social media.

Για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Ο δημοφιλής τράπερ Light, στενός φίλος του Mad Clip, συντετριμμένος στον τόπο του δυστυχήματος:

 

Όλες οι ειδήσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1