Ο Mad Clip συνελήφθη μετά από μία κινηματογραφική καταδίωξη
Ρε φύγετε ρε μπρο από εδώ.

Ο γνωστός τράπερ, Mad Clip, συνελήφθη χθες, Πέμπτη (18/2), μετά από μία κάπως κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της κατά τ’ άλλα έρημης λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στο Mad Clip προκειμένου να σταματήσει για τον απαραίτητο έλεγχο. Ωστόσο, ο Mad Clip δε σταμάτησε επιταχύνοντας, μάλιστα, το αυτοκίνητό του και παραβιάζοντας τέσσερις κόκκινους σηματοδότες.

Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε καταδίωξη από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες λίγο αργότερα κατάφεραν να συλλάβουν το Mad Clip και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου.

Ο trapper κατηγορήθηκε για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Αν και αρχικά είχε ακουστεί πως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα περνούσε από Εισαγγελέα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με πληροφορίες και ο Mad Clip επέστρεψε σπίτι του.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, ο Mad Clip έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας τρολάρει το περιστατικό, που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;