Τα καλύτερα comments που διαβάσαμε κάτω από το
Δεν ξέρει τι πουλάει, ξέρει μόνο πώς να λέει την ψυχή του.

Ο Bloody Hawk είναι o 24χρονος ράπερ που έχει επανασυστήσει στο κοινό την εγχώρια hip-hop σκηνή και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τον αυθεντικά βιωματικό και ιδιαίτερα αιχμηρό του στίχο.

Με εφόδιο τα δύσκολα προσωπικά του βιώματα, ο ράπερ από την Ξάνθη εκθέτει άφοβα όσα αισθάνεται, ξεδιπλώνοντας σκέψεις, προβληματισμούς και ανασφάλειες, προσκαλώντας τον ακροατή να ανακαλύψει ένα κομμάτι της ψυχής του μέσα στους στίχους των τραγουδιών του. Οι φανατικοί θαυμαστές του είναι πολλοί και μάλιστα μιλάνε για «σύγχρονη ποίηση».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Bloody Hawk δίνει, μέσα από τα κομμάτια και τους στίχους του, μια προσωπική κατάθεση ψυχής που τελικά λειτουργεί ως όχημα για τις πιο αυθεντικές μορφές ραπ έκφρασης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

θα σου πω τώρα εγώ παλιομαλάκα. photo @giorgosbetsas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BloodyHawk (@bloodyhawkofficial) στις

Τα τραγούδια από το άλμπουμ του, με τίτλο, “1 Ευρώ”, χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως «o καλύτερος ελληνικός ραπ δίσκος του 2019».

Το κομμάτι, όμως, που ξεχώρισε σχεδόν κατευθείαν από το «1 Ευρώ» είναι το «Εικοσάλεπτο», το οποίο, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στην κορυφή των τάσεων του YouTube, και λίγες ώρες αργότερα, τα social media και όλο το διαδίκτυο γέμισαν από διθυράμβους και θετικά σχόλια.

Το «Εικοσάλεπτο» μας έκανε να ανατριχιάσουμε. Κάποιοι δάκρυσαν, κάποιοι προβληματίστηκαν με την αλήθεια που “έφτυσε”, κάποιοι -πολλοί λίγοι- τον αμφισβήτησαν.

Στο comment section κάτω από το μουσικό video του “Εικοσάλεπτο”, βρίσκουμε την απάντηση στο γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία το συγκεκριμένο κομμάτι και πώς κατάφερε να ξεχωρίσει, από τα υπόλοιπα του δίσκου. Το κομμάτι συγκίνησε βαθιά και ενδεχομένως αναστάτωσε το κοινό. Μικρούς και μεγάλους.

Αυτά είναι τα πιο εύστοχα σχόλια που διαβάσαμε κάτω από το Εικοσάλεπτο του Bloody Hawk:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I got something to prove Yeah I’m young but got something to lose. ?@electraphotography_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BloodyHawk (@bloodyhawkofficial) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 0