GNTM 4: Η παίκτρια που
GNTM 4: Η παίκτρια που "κόπηκε" στο διαγωνισμό, αλλά θα τη δούμε στη μικρή οθόνη.

Στο επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε χθες, Τρίτη (21/9), είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα να περνούν μπροστά από την κριτική επιτροπή και κατ’ επέκταση το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, χθες είδαμε τις τελευταίες auditions και μετά την ολοκλήρωσή τους παρακολουθήσαμε το περιβόητο ID Catwalk. Μία από τις παίκτριες που είδαμε στις τελευταίες auditions ήταν το plus size μοντέλο, Σταματίνα. Η Σταματίνα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, αν και κέντρισε από την αρχή το ενδιαφέρον των κριτών, πήρε 2 ναι και 2 όχι και κατευθύνθηκε προς την πόρτα απογοητευμένη.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Δημήτρης Σκουλός “έσωσε” την κατάσταση δίνοντας στη Σταματίνα τη wild card του. Έτσι, είδαμε τη Σταματίνα στην πρώτη φάση του bootcamp, το ID Catwalk. Ωστόσο, η παίκτρια δε μπόρεσε να προκριθεί στη δεύτερη και τελική φάση του bootcamp.

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για την εμπειρία της τονίζοντας μάλιστα πως η εμπειρία της στο GNTM 4 της άρεσε πολύ.

Βέβαια, η ίδια παραδέχτηκε ότι δε θα δήλωνε ξανά συμμετοχή στο GNTM, γιατί θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού όπως είπε και στην audition της είναι ηθοποιός. Μάλιστα, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, γιατί όπως αποκάλυψε θα τη δούμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

“Θα είμαι στις «Άγριες Μέλισσες». Θα έχω έναν πολύ μικρό ρόλο. Έχω ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι σε αυτή τη σειρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα στην εκπομπή “Breakfast@Star”.

Δείτε την audition της Σταματίνας:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;