GNTM 4: Όλες οι auditions που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο - Ποια μοντέλα ξεχώρισαν
GNTM 4: Οι παίκτες και οι παίκτριες που είδαμε στις auditions του δεύτερου επεισοδίου - Ποιοι πέρασαν και ποιοι δεν κατάφεραν να προκριθούν

Το βράδυ της Κυριακής, 12/09 στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του Star, παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, GNTM 4 που, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μία χρονιά.

Έτσι, το GNTM 4 επέστρεψε δυναμικά και φέτος στους δέκτες μας, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM και χθες, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, οι auditions συνεχίστηκαν με πολλά μοντέλα να έρχονται αποφασισμένα για τη νίκη. Όπως ήταν όμως αναμενόμενο κάποια υποψήφια μοντέλα δεν πέρασαν στην επόμενη φάσηενώ κάποια εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και περιμένουμε να τα δούμε στο ID Catwalk.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό GNTM η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά και έχει καταφέρει ήδη να γίνει αγαπητή στο κοινό, ενώ συμπληρώνει εξαιρετικά την τετράδα της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Σκουλό.

GNTM 4: Όλες οι auditions που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο ξεκίνησε με την audition της Μαρίας, η οποία κατάφερε να αποσπάσει 4 ναι και να περάσει στην επόμενη φάση φέρνοντας πολύ θετική ενέργεια στο πλατό.

Η επόμενη audition ήταν του Ηλία, ο οποίος είναι αγρότης και πέρασε στην επόμενη φάση με 3 ναι μη καταφέρνοντας να πείσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Έπειτα, είδαμε την audition της Κατερίνας που μπήκε στο πλατό με τον περσινό αγαπημένο παίκτη, Ανδρέα Αθανασόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και έτσι, δε θα τη δούμε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Έπειτα, η επόμενη διαγωνιζόμενη ήταν η 18χρονη Αγάπη που κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών με την εξωτική της ομορφιά, αφού είναι μισή Κουβανή και μισή Ελληνίδα, ενώ έλαβε πολύ θετικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο είναι αρκετά γυμνασμένο, επειδή ασχολείται με το volley από μικρή ηλικία.

Στη συνέχεια είδαμε τον Αντώνη, ο οποίος αν και έλαβε πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή του, δεν έπεισε τους κριτές και δε θα τον δούμε στην επόμενη φάση.

Ακόμη, είδαμε την Εμμανουέλα, η οποία αν και αρχικά φάνηκε ανέκφραστη στους κριτές, κατάφερε να “λυγίσει” στο άκουσμα να της κόψουν τα μαλλιά στο makeover. Τότε, εξομολογήθηκε την ιστορία της για το ότι έπασχε από νευρική ανορεξία και της έμενα τα μαλλιά στο χέρι, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί. Έτσι, έπεισε τη Ζενεβιέβ που χρησιμοποίησε τη wild card της και έφερε την Εμμανουέλα στην επόμενη φάση.

Έπειτα, είδαμε στο πλατό τον Θάνο που έφερε πολύ θετική ενέργεια στο πλατό, ενώ τον συνόδευσαν οι παλιότεροι παίκτες Κωνσταντίνος Τσεντολίνι και η Άννα – Μαρία Ηλιάδου. Ο Θάνος κέρδισε τους κριτές με εξαίρεση το Δημήτρη Σκουλό και έτσι, θα τον δούμε στην επόμενη φάση.

Τέλος, ένα ακόμη μοντέλο που κέρδισε τις εντυπώσεις και θα το δούμε στην επόμενη φάση είναι ο Ναπολέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
66'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
3'
89 - 93
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;