GNTM 4: Ποιο μοντέλο κέρδισε τη wild card της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου;
GNTM 4: Η audition του παίκτη που κέρδισε τη wild card της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και πέρασε στην επόμενη φάση.

Tην Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος κύκλος του GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του Star και για ακόμη μία χρονιά παρακολουθούμε αγόρια και κορίτσια να περνάνε μπροστά από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι και να διαγωνίζονται για τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και το έπαθλο του διαγωνισμού.

Τα επεισόδια του GNTM 4 προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 και έτσι χθες, Δευτέρα (20/9) παρακολουθήσαμε ακόμη ένα επεισόδιο με auditions κατά τη διάρκεια του οποίου ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είδαν υποψήφια μοντέλα και έκριναν ποια από αυτά είναι κατάλληλα για να περάσουν στο bootcamp που αποτελεί την επόμενη φάση μετά τις auditions.

GNTM 4: Το μοντέλο που “τρέλανε” μέχρι και τον Καράβα – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»

Ένας από τους παίκτες που πέρασε μπροστά από την κριτική επιτροπή στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο Γιάννης, ο οποίος ήρθε από τη Λάρισα. Ο Γιάννης είναι 25 ετών, τελείωσε Λογιστική και τώρα κάνει μεταπτυχιακό, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Ο Γιάννης δήλωσε ότι σε μικρότερη ηλικία δεν ένιωθε άνετα με το σώμα του και δούλεψε πολύ, προκειμένου να αποκτήσει το σώμα που έχει σήμερα, ενώ δήλωσε ότι θέλει πολύ να “αρπάξει”.

Και οι τέσσερις κριτές ανέφεραν πως ο Γιάννης είναι ένα κλασικά όμορφο και αρρενωπό αγόρι, που θυμίζει τα μοντέλα των 90s και αποπνέει κάτι “ελληνικό”. Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης δεν έπεισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το Δημήτρη Σκουλό, που δεν του έδωσαν την ευκαιρία να περάσει στην φάση των bootcamps. Έτσι, με δύο θετικές ψήφους από τον Άγγελο Μπράτη και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και δύο αρνητικές ψήφους από το Δημήτρη Σκουλό και τη Ζνεβιέβ Μαζαρί, ο Γιάννης αποχαιρέτησε απογοητευμένος τους κριτές.

Ωστόσο, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου “έσωσε” τελευταία στιγμή την κατάσταση δίνοντάς του τη δική της wild card, μέσω της οποίας ο Γιάννης πέρασε τελικά στην επόμενη φάση των bootcamps.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Δείτε ολόκληρη την audition του Γιάννη στο GNTM 4:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;