GNTM 4: Το μοντέλο που «τρέλανε» μέχρι και τον Καράβα – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»
«Μπορεί να γίνει η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου», είπε ο coach του GNTM 4 όταν είδε αυτή την παίκτρια στις auditions της Δευτέρας.

Tην Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος κύκλος του GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του Star και για ακόμη μία χρονιά, παρακολουθούμε αγόρια και κορίτσια να περνάνε μπροστά από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι και να διαγωνίζονται για τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και το έπαθλο του διαγωνισμού.

Οι auditions στο GNTM 4 προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 με τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, το Δημήτρη Σκουλό και την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, να βλέπουν υποψήφια μοντέλα, κρίνοντας ποια από αυτά είναι κατάλληλα για να περάσουν στο bootcamp που ακολουθεί μετά τις auditions.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

GNTM 4: Το μοντέλο που “τρέλανε” τον Καράβα – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα»

Στις auditions που προβλήθηκαν χτες Δευτέρα (20/09), πέρασαν για ακόμη μία φορά αρκετά επίδοξα μοντέλα μπροστά από τα μάτια των κριτών και του coach.

Ωστόσο, ένα από τα κορίτσια που περπάτησαν χτες στο πλατό, φαίνεται να άφησε speecheless τον coach του GNTM 4, Γιώργο Καράβα.

GNTM 4: Η παίκτρια που κέρδισε τη wild card του Άγγελου Μπράτη;

Ο λόγος για την Ειρήνη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι το επόμενο top model της Ελλάδας, η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου.

Ροζάνα Γεωργίου: Ποιο είναι το μοντέλο που ανέφερε ο Γιώργος Καράβας

Δείτε παρακάτω την aidition της Ειρήνης:

«Δύο χρόνια που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα!!», είπε ο Γιώργος Καράβας στους τέσσερις κριτές, οι οποίοι επίσης εντυπωσιάστηκαν με τη νεαρή Ειρήνη.

Εκτός από τέσσερα τρανταχτά «Ναι», το κορίτσι δέχτηκε από τους κριτές μεγάλες προτάσεις. Χαρακτηριστικά μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης τής ζήτησε να περπατήσει για το show του, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τής πρότεινε να πάει μαζί της στο Λος Άντζελες.

«Έτρεμα!», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για την audition της Ειρήνης, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί πρόσθεσε πως για σήμερα… έχει κλείσει το μαγαζί!

Η 1η φάση του bootcamp απόψε στις 21:00!

Η πρώτη φάση του bootcamp ξεκινά! Ραντεβού σήμερα, Τρίτη, στις 21:00 για το τελευταίο μέρος των auditions και το αγαπημένο ID Catwalk του GNTM 4!

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου στο οποίο θα παρακολουθήσουμε το ID Catwalk:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;