GNTM 4: Οι auditions που είδαμε στο τέταρτο επεισόδιο - Ποια μοντέλα ξεχώρισαν
GNTM 4: Όλες οι auditions που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος κύκλος του GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του Star. Για ακόμη μία χρονιά στο GNTM θα δούμε αγόρια και κορίτσια να διαγωνίζονται για τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και το έπαθλο του διαγωνισμού. 

Ο αγαπημένος διαγωνισμός μοντέλως προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 μέσω της συχνότητας του STAR και φέτος φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες αρκετά ανανεωμένος, καθώς τη θέση της Βίκυς Καγιάς πήρε η Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει “δέσει” εξαιρετικά με τους Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό που συμπληρώνουν την κριτική επιτροπή για ακόμη μία χρονιά.

Βέβαια, το GNTM 4 βρίσκεται ακόμη στις αρχές τους με τους κριτές να βλέπουν υποψήφια μοντέλα κρίνοντας ποια από αυτά είναι κατάλληλα για να περάσουν στο bootcamp που ακολουθεί μετά τις auditions. Έτσι, στο τέταρτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα (20/9), οι auditions συνεχίστηκαν και είδαμε πολλά μοντέλα που εντυπωσίασαν τους κριτές περνώντας στην επόμενη φάση.

Μία από τις παίκτριες που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι η 21χρονη Μαρία Νεφρού, η οποία ήρθε στο GNTM 4 από το Ναύπλιο. Όπως αποκάλυψε στους κριτές στο παρελθόν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, έπαιξε στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών, ενώ ο πατέρας της είναι προπονητής ποδοσφαίρου. Αν και ο Άγγελος Μπράτης φάνηκε να έχει κάποιους ενδοιασμούς, τελικά της έδωσε το πολυπόθητο “ναι” και η Μαρία θα βρίσκεται στο bootcamp έχοντας αποσπάσει 4 θετικές ψήφους από την κριτική επιτροπή.

Έπειτα, είδαμε την audition ενός αγοριού και πιο συγκεκριμένα του Βασίλη Παρωτίδη, ο οποίος θύμισε στους κριτές τον περσινό νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ο 19χρονος Βασίλης έλαβε θετικά σχόλια από τον coach, Γιώργο Καράβα, και τους 4 κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ναι.

Έπειτα, μπροστά από τους κριτές βρέθηκε ακόμη μία Μαρία, η Μαρία Χολίδου. Η Μαρία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ωστόσο, η ίδια ξεκίνησε γεμάτη αυτοπεποίθηση την οντισιόν λέγοντας πως πιστεύει ότι έχει την κλασική ομορφιά. Η Μαρία έκανε μάλιστα μία δήλωση που σχολιάστηκε έντονα από το Twitter, καθώς δήλωσε πως δεν της άρεσε το GNTM 3, γιατί δεν ήταν φαν των κοριτσιών.

Η Μαρία είπε χαρακτηριστικά:

«Παρακολούθησα το 1 και το 2 (GNTM). (Στο 3) τα κορίτσια δε μ’ άρεσαν».

Όταν μάλιστα ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε αν βλέπει τον εαυτό της πιο δυνατό από τα κορίτσια που είχαν στο GNTM 3, εκείνη απάντησε πως θα ήταν από τις πρώτες.

Η Μαρία κατάφερε να αποσπάσει 2 θετικές ψήφους από το Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και 2 αρνητικές ψήφους από τον Άγγελο Μπράτη και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση.

Στη συνέχεια σειρά είχε η Λεμπέση που φαίνεται να άφησε speecheless τον coach του GNTM 4, Γιώργο Καράβα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι το επόμενο top model της Ελλάδας ή όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου. Η Ειρήνη πέρασε στην επόμενη φάση με  4 ναι, αλλά κατάφερε να διχάσει τη γνώμη του Twitter.

Μετά την Ειρήνη σειρά είχε ο 21χρονος Σπύρος Καλλίρης από την Κόρινθο. Ο Σπύρος άκουσε πολλά θετικά σχόλια για το πρόσωπό του, αλλά οι κριτές θεώρησαν πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού λόγω του γυμνασμένου σώματός του με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να του λέει χαρακτηριστικά: “Είσαι κούκλος, αλλά είσαι ντούκι. Έλα του χρόνου”.

Έτσι, ο Σπύρος νεαρός “κόπηκε” με δύο “ναι” από τον Άγγελο Μπράτη και το Δημήτρη Σκουλό και δύο “όχι” από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου φεύγοντας από το πλατό εμφανώς εκνευρισμένος.

Μετά το Σπύρο μπροστά από την κριτική επιτροπή είδαμε να περπατάει η 18χρονη Κυβέλη, η οποία όσο περπατούσε λάμβανε πολλά επιφωνήματα θαυμασμού. Το 18χρονο κορίτσι που ήρθε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έκοψε τα μαλλιά της επηρεασμένη από τη Linda Evangelista, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το όμορφο πρόσωπό της. Η Κυβέλη κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το στιλ, το περπάτημα και την εμφάνισή της και έτσι βρέθηκε στην επόμενη φάση με 4 ναι.

Στη συνέχεια είδαμε την audition του 24χρονου Μάκη, ο οποίος είναι ηθοποιός, θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας, προπονητής, ποδοσφαιριστής, αλλά και ψαράς. Ο Μάκης εντυπωσίασε τους κριτές με την εμφάνιση και τους καλούς του τρόπους με τον Δημήτρη Σκουλό να λέει ότι “μοιάζει σαν να βγήκε από πίνακα του Τσαρούχη” και την Ζενεβιέβ Μαζαρί να δηλώνει ότι είναι σα να ανήκει στη δεκαετία του ’20.

Παράλληλα, ο Μάκης έκανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να δακρύσει όταν εξομολογήθηκε μία προσωπική του ιστορία.

“Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα. Και εκεί έγραψα την κωμωδία όλα ανάποδα”, περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Μάκης, ο οποίος θα βρίσκεται στην επόμενη φάση, καθώς απέσπασε 4 “ναι” από τους κριτές.

Έπειτα, παρακολουθήσαμε την audition της Χριστιάννας, η οποία άρεσε στους κριτές. Ωστόσο, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά που δεν τους άρεσαν, με αποτέλεσμα να την “κόψουν” ήταν αφενός το ότι σε ηλικία 18 ετών η Χριστιάννα είχε πειράξει τα χείλη, καθώς και το ότι η Χριστιάννα φάνηκε να μη γνωρίζει τίποτα από μόδα.

Ο Άγγελος Μπράτης αφού της είπε ότι η θρυλική σχεδιάστρια λέγεται Κοκό Σανέλ κι όχι «Κόκο», δεν πέρασε την κοπέλα στην επόμενη φάση, κάτι που έκανε και ο Δημήτρης Σκουλός. Έπειτα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αφού τις έδωσε τις δικές της συμβουλές ρης είπε επίσης «όχι», όπως έκανε από την αρχή η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Έτσι, η Χριστιάννα κόπηκε με 4 όχι.

Ένας από τους παίκτες που πέρασε μπροστά από την κριτική επιτροπή στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο Γιάννης, ο οποίος ήρθε από τη Λάρισα. Ο Γιάννης είναι 25 ετών, τελείωσε Λογιστική και τώρα κάνει μεταπτυχιακό, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Ο Γιάννης δήλωσε ότι σε μικρότερη ηλικία δεν ένιωθε άνετα με το σώμα του και δούλεψε πολύ, προκειμένου να αποκτήσει το σώμα που έχει σήμερα, ενώ δήλωσε ότι θέλει πολύ να “αρπάξει”.

Και οι τέσσερις κριτές ανέφεραν πως ο Γιάννης είναι ένα κλασικά όμορφο και αρρενωπό αγόρι, που θυμίζει τα μοντέλα των 90s και αποπνέει κάτι “ελληνικό”. Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης δεν έπεισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και το Δημήτρη Σκουλό, που δεν του έδωσαν την ευκαιρία να περάσει στην φάση των bootcamps. Έτσι, με δύο θετικές ψήφους από τον Άγγελο Μπράτη και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και δύο αρνητικές ψήφους από το Δημήτρη Σκουλό και τη Ζνεβιέβ Μαζαρί, ο Γιάννης αποχαιρέτησε απογοητευμένος τους κριτές.

Ωστόσο, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου “έσωσε” τελευταία στιγμή την κατάσταση δίνοντάς του τη δική της wild card, μέσω της οποίας ο Γιάννης πέρασε τελικά στην επόμενη φάση των bootcamps.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;