GNTM 4: Απόψε οι τελευταίες οντισιόν και το περιβόητο ID Catwalk (Trailer + Αποκλειστικό Απόσπασμα)
GNTM 4: Ολοκληρώνονται οι auditions - Σήμερα το ID Catwalk

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του Star. Για ακόμη μία χρονιά στο GNTM θα δούμε αγόρια και κορίτσια να διαγωνίζονται για τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και το έπαθλο του διαγωνισμού. 

Ο αγαπημένος διαγωνισμός μοντέλων προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 μέσω της συχνότητας του STAR. Όπως κάθε χρόνο ο αγαπημένος διαγωνισμός μοντέλων ξεκίνησε με τις auditions, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και η νέα κριτής, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κλήθηκαν να επιλέξουν τα κατάλληλα μοντέλα που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του bootcamp.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη (21/9), θα δούμε τις τελευταίες auditions, στις οποίες παρευρίσκονται και παλιότεροι παίκτες και παίκτριες για να εμψυχώσουν και να μιλήσουν με τους νέους υποψηφιους παίκτες και τις νέες υποψήφιες παίκτριες. Άλλωστε, στο trailer βλέπουμε τους περσινούς αγαπημένους παίκτες, τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και Έντουαρντ Στεργίου.

Ωστόσο, το σημερινό επεισόδιο δε θα αφορά μόνο τις auditions, καθώς αυτές ολοκληρώνονται σήμερα. Συγκεκριμένα, σήμερα θα δούμε το ID Catwalk είναι η πρώτη φάση του bootcamp, όπου οι παίκτες και οι παίκτριες ντύνονται όπως επιθυμούν και κάνουν πασαρέλα στο πλατό, με σκοπό να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ.

Στο trailer φαίνεται ότι φέτος θα είναι δύσκολη η επιλογή των κριτών, καθώς περνούν από μπροστά τους εξαιρετικά μοντέλα με υπέροχη αίσθηση του στυλ. Ωστόσο, στο τέλος του επεισοδίου μερικά υποψήφια μοντέλα θα πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους, ενώ μερικά θα περάσουν στη δεύτερη φάση του bootcamp, όπου θα κριθεί το τελικό top 20 που θα μπει στο σπίτι του GNTM 4.

Αν ανυπομονείτε για το σημερινό ID Catwalk, εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί στην εκπομπή Breakfast@Star.

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;