Top Chef: Οι ανακοινώσεις των κριτών που προκάλεσαν έκπληξη - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Top Chef.

Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο του Top Chef. Όμως, το επεισόδιο αυτό ξεκίνησε με μια ανατροπή για τους παίκτες.

Οι κριτές έκαναν μία ανατρεπτική ανακοίνωση στους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού του ΣΚΑΙ που τους προκάλεσε έκπληξη. Βλέπεις, από τη δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να διαγωνιστούν θα αναδείκνυε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες τα εξής:

Γκίκας Ξενάκης: “Σήμερα θα διαγωνιστείτε ατομικά. Τα τρία καλύτερα πιάτα είναι αυτά που θα μας δώσουν τους τρεις αρχηγούς. Και οι τρεις αρχηγοί θα διαλέξουν ξανά καινούργιες ομάδες.”

Γιώργος Βενιέρης: “Όλο το πράγμα αλλάζει πάλι.”

Γκίκας Ξενάκης: “Καινούργια δυναμική, ανακατεύεται η τράπουλα.”

Αστέριος Κουστούδης: “Από αυτή τη δοκιμασία θα προκύψουν οι τρεις νέοι αρχηγοί, αλλά και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.”

Μετά την ανακοίνωση, ο Σωτήρης Βασιλείου δήλωσε έκπληκτος στην κάμερα του Top Chef:

“Πρώτη μέρα της εβδομάδας και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Δεν το περιμέναμε γιατί δεν έγινε έτσι την προηγούμενη εβδομάδα.”

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Αφότου οι παίκτες είχαν συγκεντρώσει τα υλικά τους και είχαν πήραν τις θέσεις τους στους πάγκους, οι κριτές τούς ζήτησαν να αλλάξουν θέσεις με τον διπλανό τους. Έτσι, έπρεπε να μαγειρέψουν με τα υλικά που είχε επιλέξει ο συμπαίκτης τους.

Οι παίκτες με τα καλύτερα πιάτα και αυτοί που αναδείχθηκαν αρχηγοί αυτή την εβδομάδα ήταν οι Ειρήνη Γιωργούδιου, Αγάπη Μιχελή και Λευτέρης Δασκαλάκης. Από τους τρεις αυτούς παίκτες, ένας είχε το καλύτερο πιάτο και πήρε ασυλία. Αυτός ήταν ο Λευτέρης Δασκαλάκης.

Από αυτή τη δοκιμασία βγήκε και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Αυτός είναι ο Σωτήρης Βασιλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;