Top Chef: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής του ΣΚΑΙ
Το βράδυ της Κυριακής κάνει πρεμιέρα ο μεγάλος διαγωνισμός μαγειρικής του ΣΚΑΙ, Top Chef.

Το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεκινάει με όλο και περισσότερα προγράμματα να κάνουν πρεμιέρα κάθε ημέρα. Στη αρένα της τηλεθέασης θα πέσει το βράδυ της Κυριακής, 5/9, και το Top Chef στον ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ, το Top Chef είναι το δημοφιλέστερο show μαγειρικής στον κόσμο κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 και μας ξεναγεί στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. 15 επαγγελματίες σεφ αναμετρώνται μεταξύ τους με στόχο να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή!

Τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στον χώρο της γαστρονομίας, ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης, αξιολογούν τους υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Στην κουζίνα του νέου διαγωνισμού μαγειρικής τα λάθη δεν συγχωρούνται! Οι 15 υποψήφιοι είναι έτοιμοι να μαγειρέψουν, να εντυπωσιάσουν, και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους!

Όσα θα δούμε στο Top Chef

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους! Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους διαγωνισμού μαγειρικής και κρίνουν το μέλλον τους σε αυτόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;