Έλενα Παπαρίζου: Η αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της
Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε την καλύτερη απάντηση στο bodyshaming.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής τραγουδίστρια που κέρδισε τη Eurovision για την Ελλάδα.

Το προηγούμενο Σάββατο (22/5) στο πλαίσιο της διοργάνωσης Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ μερικοί παλιοί νικητές και παλιές νικήτριες εμφανίστηκαν τραγουδώντας τα τραγούδια που τους χάρισαν τη νίκη. Μία από αυτές ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε σε μία ταράτσα στο Ρότερνταμ το “My number one”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Παρότι η Έλενα Παπαρίζου για ακόμη μία φορά ξεσήκωσε τους fans της Eurovision, πολλά άτομα ήταν εκείνα που σχολίασαν τα κιλά της λέγοντας πως πήρε πολλά κιλά σε σύγκριση με το 2005, όταν και νίκησε στο διαγωνισμό.

Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου, η οποία χθες Πέμπτη 27 Μαΐου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έδωσε τη δική της απάντηση στα αρνητικά και κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της. Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής ρώτησε την τραγουδίστρια πώς αισθάνθηκε για τα σχόλια, η ίδια απάντησε:

“Δεν πειράζει. Να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Θέλω να πω κάτι -άσχετα από αυτό που έχει γίνει- ότι εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού πήγαν καλά. Τώρα, επιστρέφοντας στο άλλο κομμάτι, επειδή βρίσκομαι σε μία φιλοσοφική φάση τον τελευταίο καιρό, έχω την εξής σκέψη: Τι είναι πιο σημαντικό τελικά, να έχεις δίκιο ή να είσαι ευγενικός; Πιστεύω να είσαι ευγενικός. Γιατί αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις και το δίκιο σου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1