Αντιγόνη Δρακουλάκη:
Όσα είπε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στο "The 2night Show".

Η ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε για το ρόλο της Νόρας στα “Μυστικά της Εδέμ”, με τον οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, για τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της, και το γάμο.

Αναφερόμενη στο ρόλο της στα “Μυστικά της Εδέμ”:

“Η Νόρα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί… Ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή απόλυτης απογοήτευσης. Ήρθε σε μία στιγμή που ομολογώ πως είχα αρχίσει να σκέφτομαι: Μωρέ, μήπως πρέπει να τα παρατήσω; Μήπως πρέπει να δω τα πράγματα διαφορετικά; Η Νόρα, λοιπόν, ήταν ένας φάρος που άναψε για μένα μέσα στο σκοτάδι όλων αυτών των ερωτημάτων. Ήταν ένας φάρος μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που ζούσα”.

Όσον αφορά την καριέρα της, έχει κάνει μία ταινία μεσαίου μήκους. Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετανιώνει για το ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός της αγελάδας» (1996) της Όλγας Μαλέα, αλλά ο φόβος της έκθεσης σε νεαρή ηλικία ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

«Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανα αυτό το επάγγελμα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον κινηματογράφο, η Αντιγόνη Δρακουλάκη είπε:

“Έχω απομυθοποιήσει τον κινηματογράφο, επειδή ήμουν παρούσα στην αγοραπωλησία ταινιών”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

 

Με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, είναι 11 χρόνια μαζί και κουμπάρος στο γάμο της ήταν ο συμπρωταγωνιστής της στα Μυστικά της Εδέμ (2008), Παναγιώτης Πετράκης.

Για το γάμο είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν ήμουν φαν του γάμου εξαρχής. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει κανείς να φτιαχτεί σαν προσωπικότητα και στην καριέρα του και μετά να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;