Μιχάλης Σαράντης:
Μιχάλης Σαράντης: Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός στο "The 2night Show".

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Showπου προβλήθηκε χθες Πέμπτη (6/5), όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που στιγμάτισε ολόκληρη τη ζωή του.

Ο βραβευμένος με βραβείο Χορν ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στην τηλεοπτική, κωμική σειρά “Η Φαμίλια”. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είπε το «ναι» στη συγκεκριμένη σειρά σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Ακόμη, μίλησε ανοιχτά για την απώλεια ενός παιδικού του φίλου ως εξής:

«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και την ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στα πλαίσια ενός συνόλου, σε ομάδες κι όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο. Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία, γιατί έκανε θεραπείες και όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Μιχάλη Σαράντη στο “The 2night Show”:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;