Υρώ Μανέ: Το αστείο για τη
Η Υρώ Μανέ σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός, Υρώ Μανέ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Showχθες, Τρίτη (13/4). Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός που έχει υποδυθεί μερικούς από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Φλώρα Μητροπούλου στα “Εγκλήματα“, αναφέρθηκε στην κόρη της, Φαίδρα και το χώρο του θεάματος, ενώ απάντησε και σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο του παρουσιαστή για το Σάντο Μανέ, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

Η Υρώ Μανέ αναφερόμενη στην κόρη της είπε:

“Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα τέσσερά της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχα την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μέλλον του καλλιτεχνικού χώρου λέγοντας τα εξής:

“Έχει επέλθει η περίοδος εσωστρέφειας στον κόσμο και στον καλλιτεχνικό, νομίζω ότι θα ανοίξει η συνθήκη με την καραντίνα και θα πάμε πολύ καλύτερα. Θα βγουν πολύ ωραία πράγματα στην πορεία”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Τέλος, ο παρουσιαστής έκανε ένα αστείο για το ενδεχόμενο συγγένειας μεταξύ της ηθοποιού και του γνωστού ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ.

Η ίδια απάντησε στο σχόλιο με χιούμορ λέγοντας ως εξής:

“Τον ξέρω, πώς δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media» είπε η ηθοποιός στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. «To επίθετο μου έχει καταγωγή από από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε η Υρώ Μανέ εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;