Γιώργος Κακοσαίος:
Γιώργος Κακοσαίος: Όσα αποκάλυψε στο "The 2night Show".

Στο επεισόδιο της εκπομπής του “The 2night Show”το οποίο προβλήθηκε χθες, Τρίτη (30/3), καλεσμένος ήταν ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του γνωστού τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κακοσαίος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τη μουσική και το ποδόσφαιρο, αλλά και το φόβο του μήπως κριθεί για το γεγονός ότι είναι γιος του Γιάννη Πλούταρχου.

Αρχικά, ο Γιώργος Κακοσαίος αναφερόμενος στην οικογένειά του και τη σχέση της με τη μουσική είπε:

“Τραγουδάει η πρώτη μου αδερφή που είναι 23, η αδερφή μου η τρίτη και ο μικρός μου αδερφός. Τα 4 από τα 5 παιδιά. Η Παναγιώτα ασχολείται με τα ζώα και δεν έχει δώσει δείγμα ότι τραγουδάει”.

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είχα άγχος ότι θα πουν ότι είμαι γιος του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Πλούταρχου είτε όχι θα κριθείς. Το πήρα έτσι. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω το επώνυμό μου. Στις μέρες μας με το Instagram και το Facebook το κάθε παιδί έχει ένα όνομα. Έτσι με γνώρισε ο κόσμος, δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Τότε ήταν άλλες εποχές”.

Επιπλέον, ο Γιώργος Κακοσαίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περίοδο που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο όντας τερματοφύλακας στον ΠΑΟ, αλλά και την απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κακοσαίος είπε:

“Ήμουν κάθε μέρα σε προπονήσεις πριν και μετά το σχολείο. Έκανα πρωταθλητισμό, ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα με τον σάκο μου μια μέρα στο γήπεδο, με γάντια και πολλά παπούτσια και τα έδωσα στους συμπαίκτες μου και είπα ότι σταματάω στο ποδόσφαιρο. Το συζήταγα απ’ έξω απ’ έξω με τους γονείς μου, αλλά έλεγαν ότι εντάξει θα του περάσει η τρέλα. Δεν το πίστευαν, αλλά εμένα δεν μου έφυγε”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

“Πάντα ήξερα ότι είναι ένας τραγουδιστής. Όταν άρχισα να μεγαλώνω κατάλαβα ότι είναι διάσημος και αγαπητός. Ενώ έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά δεν νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί, συμπλήρωνε τον χρόνο που έχανε μαζί μας και εννοείται η μάνα είναι βράχος , ηρωίδα. Την αγαπώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε ο Γιώργος Κακοσαίος στο Γρηγόρη Αρναούτογλου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;