Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε στις φήμες για εγκυμοσύνη και σχολίασε το
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Στο επεισόδιο της εκπομπή The 2night Showτο οποίο προβλήθηκε χθες, Πέμπτη (4/3), ήταν καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλουη οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν έγκυο, αλλά και στο Survivor.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το αν ισχύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης, η ίδια απάντησε ως εξής:

“Έχω κάνει τεστ, covid. Όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα κι εγώ να κάνω τεστ, λέω κάτι ξέρουν! Αλλά… δεν, ήταν αρνητικό. Τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πέραν της πλάκας, είναι ένα λεπτό ζήτημα”.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφερόμενη στο αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor είπε:

“Δεύτερη φορά; Θεωρώ πως όχι. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Είναι μία φορά στη ζωή. Και εξήγησε την απόφασή της. «Το είχα πει τότε. Ούτε σκυλιά, ούτε παιδιά, ούτε σχέσεις, ούτε δουλειά, ούτε άγχη. Τώρα δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Όχι από θέμα ανασφάλειας αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αποχωριστώ έτσι εύκολα κάποιον.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Ακόμη, ο παρουσιαστή ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν πιστεύει ότι μπορούν να υπάρξουν ειδύλλια στο παιχνίδι, με εκείνη να απαντάει τα εξής:

“Οι πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι που δεν υπάρχουν και τα μεγάλα τα έπαθλα και που είναι σοκ του οργανισμού -δεν έχει προλάβει να συνηθίσει- λένε ότι για να γίνει κάτι συνήθεια θέλει περίπου 21 ημέρες, τρεις εβδομάδες και μετά αρχίζει και το παίρνει το μήνυμα το μυαλό. Με την κακουχία, τη δυσκολία και την προσπάθεια για επιβίωση, το φλερτ ήταν το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε. Αλλά, αν αναπτυχθεί κάποιο συναίσθημα, με αυτές τις συνθήκες, θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατό. Γι’ αυτό και η Ευρυδίκη με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο), εφόσον άντεξαν εκεί πέρα, θεωρώ ότι όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα”.

Τέλος, η παρουσιάστρια σχολίασε το φετινό Survivor ως εξής:

“Δεν έχω ταυτιστεί με κανέναν παίκτη του φετινού Survivor. Αλλά καταλαβαίνω τι περνάει ο καθένα τους. Στα συμβούλια που πάνε… Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι σε εμάς το “Survivor” ήταν πιο αθώο. Μαγειρεύαμε μαζί. Ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα βλέπω ότι ο καθένας παίρνει τις προμήθειές του, μαγειρεύει όποτε θέλει. Επίσης βλέπω περισσότερο φαγητό. Έχω δει κάτι γεύματα… Έχασα 10 κιλά σε δύο μήνες ακριβώς”.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;