Μαρία Κανελλοπούλου: Μίλησε για το ελληνικό me too και τη Χρυσή Αυγή
Η Μαρία Κανελλοπούλου σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό me too, αλλά και για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στο σπίτι και την περιοχή της.

Η Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή και όσα βίωσε, καθώς υπήρξε μία αντιπαλότητα λέγοντας τα εξής:

“Ως βουλευτής κινδύνευσα, γιατί είχα μια φοβερή αντιπαλότητα με την Χρυσή Αυγή στη γειτονιά μου. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και δεν ήταν για κλοπή. Έχω κοιμηθεί και έχω ξυπνήσει με φωνές κάτω από το σπίτι μου. Τότε είχα αρνηθεί αστυνομικό για ασφάλεια, αλλά ζορίστηκα με όσα γίνονταν. Πολλοί μου έλεγαν πως δεν θα έπρεπε να μένω σε αυτή τη γειτονιά.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show (@the2nightshow_ant1tv)

Για το ελληνικό me too και τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στο χώρο του θεάτρου η ίδια είπε:

“Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία. Το ότι η δουλειά μας ήταν πάντα στο φως, αυτό το κάνει τρομερό. Αλλά η σεξουαλική παρενόχληση, η βία, η σωματική, η λεκτική διαπερνά όλες τις τάξεις, τα στρώματα και τα επαγγέλματα”.

Και συνέχισε λέγοντας:

“Με ένα τρόπο τσουβαλιάσματος μοιάζουν να είναι όλα ένα. Δεν είναι το ίδιο η λεκτική βία με τον βιασμό. Είμαι εναντίον σε όλα, αλλά να μην χάνουμε το μέτρα και να μην τσουβαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους στον ίδιο ντορβά.

Μας παραδόθηκαν κάποια πράγματα ως σοφά κι αυτό είναι έτσι. Ο φωτισμένος κι ο ταλαντούχος μπορεί να λέει όσα θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Όταν διάβασα ότι ο φάκελος στην εισαγγελία λέγεται “Φάκελος Τέχνης” στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έκλαψα. Δεν είναι ο φάκελος τέχνη αλλά η τέχνη είναι για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους”.

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Κανελλοπούλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;