Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για την πατρότητα και την
Ο Σάκης Τανιμανίδης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ένα από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”, χθες, Τετάρτη (10/3), ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την πατρότητα, τα δύο κοριτσάκια που θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπααλλά και την παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπή του ΑΝΤ1, “Φάρμα”.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τον ερχομό των παιδιών του, λέγοντας:

“Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αυτά τα δυο κοριτσάκια που θα έρθουν και το να τα φέρει με υγεία η Χριστίνα. Ταλαιπωρήθηκε λίγο τον τελευταίο καιρό με κολικούς πόνους που μας έτρεξαν στα νοσοκομεία και δεν έχουμε βρει τι είναι. Απλά πέρασε το σύμπτωμα, φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε. Τώρα είναι περίπου στον 5ο μήνα και αν όλα πάνε καλά θα γεννήσουμε τέλη Ιουνίου”

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστή παραδέχθηκε πως ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τι τον περιμένει λέγοντας τα εξής:

” Το σκέφτομαι συνέχεια, βλέπουμε την κοιλιά να μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς γιατί είναι δίδυμη κύηση, αλλά είμαι σίγουρος πως τη μέρα που θα γυρίσουμε από το μαιεύτηριο και θα μπούμε σπίτι, θα έρθει μια αμαξοστοιχία και θα μας “χτυπήσει” ευχάριστα!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show (@the2nightshow_ant1tv)

Ακόμη, ο Σάκης Τανιμανίδης, αναφέρθηκε στο Γιώργο Λιανό, ο οποίος τον αντικατέστησε στην παρουσίαση του Survivor, λέγοντας:

“Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες, αλλά είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση όμως. Γιατί ενώ είναι ταλαντούχος, είναι εύστροφος και έχει χιούμορ, για πολλά χρόνια ήταν στη 2η γραμμή της παρουσίασης και είναι αδικημένος”.

Τέλος, μίλησε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, που πρόκειται να παρουσιάσει φέτος.

Ειδικότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, “Φάρμα”, τα εξής:

“Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη Φάρμα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό που μου αρέσει είναι πως είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω κάνει. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή. Έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα στη μέση του πουθενά. Νομίζω πως οι παίκτες περισσότερο θα το απολαύσουν, παρά θα δυσκολευτούν. Εγώ ήμουν 21 χρονών όταν παίχτηκε η πρώτη Φάρμα στο Mega. Κάποιοι κανόνες είναι ίδιοι αλλά είναι το νέο μοντέλο της Φάρμας, γιατί έχουν περάσει και 20 χρόνια. Θα είναι μια ομάδα και όλοι θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους. Στη Φάρμα δεν αποφασίζει το κοινό ποιος θα αποχωρήσει, θα γίνεται με μονομαχία. Θα δείτε πολύ έντονα αγωνίσματα.”

Ολόκληρη η συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;