Γιώργος Παπαγεωργίου:
Γιώργος Παπαγεωργίου: Όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στο "The 2night Show".

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»,η οποία προβλήθηκε χθες, Πέμπτη (11/3), ήταν καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και αποκάλυψε τους λόγους που για χρόνια δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του με το δικό της, όσον αφορά στα επαγγελματικά του, αλλά και τα σχέδιά του να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Παπαγεωργιου (@papageorgiou_g81)

Αρχικά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας για τη μητέρα του είπε:

“Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, αλλά και από το σχολείο ακόμα, είχα αναπτύξει ένα κόμπλεξ και ήθελα να μη συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου”.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεργαστεί με την μητέρα του

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να συνεργαστούν στην παράσταση «Αρίστος», μια αναφορά στον Αριστείδη Παγκρατίδη, τον Δράκο του Σέιχ Σου, έναν άνθρωπο που συγκλόνισε και δίχασε το Πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε:

“Στην αρχή ήταν υποστηρικτική και καταλάβαινε ότι δεν έχει κανένα νόημα να μην δοκιμάσω με τις δικές μου δυνάμεις. Δέκα χρόνια μετά, προέκυψε στην παράσταση “Αρίστος”. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τη μητέρα μου. Ήταν πολύ ωραία”.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να παντρευτεί την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πότε.

“Ακόμα δεν έχουμε πολυκαταλήξει για το γάμο. Επηρεάζει ο Covid-19 σε αυτό. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε και τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στο γάμο”, δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο “The 2night Show”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;