Πένυ Αγοραστού:
H Πένυ Αγοραστού σε μία συγκινητική συνέντευξη στο "The 2night Show".

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες, Πέμπτη (1/4), η Πένυ Αγοραστού. Μεταξύ άλλων η Πένυ Αγοραστού έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η απώλεια την επηρέασε.

Όσον αφορά την απώλεια του αδερφού της, η Πένη Αγοραστού εξομολογήθηκε στον “αέρα” της εκπομπής τα εξής:

“Έχω χάσει τον αδελφό μου εδώ και 16 χρόνια. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται αλλά έχω πάρει πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν. Ήμουν 16 ετών. Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα ο γονιός των γονιών μου. Έβαλα ως στόχο τότε να είμαι πραγματικά ευχαριστημένη στη ζωή μου και να εκτιμάω την κάθε στιγμή. Ποντάρω πολύ στην ευτυχία μου. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός”.

Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αποκαλύψει το βαπτιστικό της όνομα, το οποίο “κρύβεται” πίσω από το όνομα Πένυ. Το βαπτιστικό της όνομα, λοιπόν, είναι Παναγίτσα όπως η γιαγιά της η Πίτσα, ενώ αποκάλυψε ότι η καταγωγή της είναι από τη Μυτιλήνη, όπου πηγαίνει συχνά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Τέλος, αναφέρθηκε στο επάγγελμα της αεροσυνοδού, το οποίο άσκησε πριν γίνει ηθοποιός.

“Δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολύ περίεργοι επιβάτες και εσύ πρέπει να είσαι στρατιώτης και πολύ διπλωματική. Θυμάμαι το ταξίδι που φοβήθηκα. Ήταν από Αθήνα Λονδίνο και είχε πολλές αναταράξεις. Εκεί που σερβίραμε κάνει ένα μπαπ και φεύγουν όλα, πετάγονται όλα στους επιβάτες, αρχίζουν να ουρλιάζουν, μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έπεσα κάτω, προσπαθούσα να είμαι από πίσω της να την κρατήσω, να κλαίει αλλά εντάξει”.

Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε η Πένυ Αγοραστού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;