Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησε για το γιο του, τις μαθητικές παρελάσεις και το κίνημα #metoo
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή, Tik Talk, ήταν χθες, Πέμπτη (8/4), ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 7χρονο γιο του, Γιώργο, τις μαθητικές παρελάσεις, αλλά το κίνημα του ελληνικού #metoo.

Αναφερόμενος στο γιο του, αλλά και στον εαυτό του ως πατέρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε:

“Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς. Τηρώ τους κανόνες. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθώ πρώτα εγώ. Είμαι πειθαρχημένος. Στεναχωριέμαι πολλές φορές αν δω ν’ αντιδρά και θυμώνω. Δε θέλω να θυμώνω. Συνεννοούμαστε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με τρομάζει η εφηβεία. Πιστεύω όταν γίνεσαι γονιός κάνεις μια προβολή του εαυτού σου. Θυμάσαι αυτά που είχες κάνει εσύ. Θυμάμαι τη δική μου εφηβεία. Ήμουν μούγκα, κάτω το κεφάλι, μηδέν. Ήξερα ότι αυτό το σιωπηλό τους σπάει τα νεύρα”.

Και συνέχισε τονίζοντας τα εξής:

“Δεν φοβάμαι καθόλου το bullying που μπορεί να γίνει στο παιδί μου. Είμαι προετοιμασμένος. Θα τσακωθεί και όλα. Δε μπορείς να το έχεις για πάντα προστατευμένο. Το αποφεύγεις νομίζω αυτό, όταν το παιδί καταλαβαίνει ότι είσαι πάντα δίπλα του και μπορεί να σου ανοιχτεί”.

Ακόμη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στις μαθητικές παρελάσεις, τονίζοντας ότι είναι αντίθετος με αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας δήλωσε τα εξής:

“Γίνονται καραγκιοζιλίκια τρελά. Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να παρελαύνουν στρατιωτικά. Ο γιος μου δεν θα παρελάσει, δε θα τον αφήσω, δεν θέλω. Μπορεί ο κάθε δήμος να φτιάξει ένα μνημείο όπου οι καλύτεροι μαθητές θα πηγαίνουν να καταθέτουν στεφάνια, να βγει και ένας λόγος και τελείωσε”.

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στη στάση του προς το κίνημα #Metoo, αλλά και στη στήριξή του προς τη Τζένη Μπότση, όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη δική της ιστορία.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα:

“Πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Σταματάει με αυτόν τον αμήχανο τρόπο, αλλά σταματάει. Η Τζένη είπε ότι μετανιώνει που δεν το είπε νωρίτερα, γιατί άφησε να συμβεί το ίδιο και σε άλλες γυναίκες. Αν το είχε κάνει όμως νωρίτερα μπορεί αυτό να μην είχε σταματήσει”.

Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον Αντώνη Σρόιτερ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1