Τάσος Δούσης: Η συγκλονιστική ιστορία του ως πολεμικός ανταποκριτής
Όσα είπα ο Τάσος Δούσης στο "The 2night Show".

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Showήταν χθες, Πέμπτη (22/4), ο Τάσος Δούσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε, όταν εργαζόταν ως πολεμικός ανταποκριτής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Αρχικά, ο Τάσος Δούσης “ταξίδεψε” πίσω στο χρόνο, και αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του ως πολεμικός ανταποκριτής λέγοντας:

“Ξεκίνησα ως απλός ανταποκριτής ελεύθερου ρεπορτάζ, δημοσιογράφος του δρόμου. Με την πάροδο των ετών έγινα πολεμικός ανταποκριτής και πέρασα συγκλονιστικά χρόνια στη ζωή μου. Για να καταλάβεις, έχω μείνει έξι μήνες στο Πακιστάν, την περίοδο του 2000. Ήταν η πιο σκληρή στιγμή της ζωής μου. Μετά σταμάτησα να είμαι πολεμικός ανταποκριτής και σταμάτησα την ελεύθερη δημοσιογραφία. Το γύρισα στις ταξιδιωτικές εκπομπές.”

Στη συνέχεια, διηγήθηκε στο πλατό της εκπομπής μία συγκλονιστική ιστορία, που έζησε όσο ήταν πολεμικός ανταποκριτής.

“Ήμασταν έξι μήνες στο Πακιστάν και ξαφνικά ανοίγουν τα σύνορα και μπαίνουμε στο Αφγανιστάν. Ήμασταν μια μεγάλη πομπή δημοσιογράφων, όπου περνάγαμε και πηγαίναμε στην Καμπούλ. Ετσι όπως πηγαίναμε με το αυτοκίνητο, μας σταμάτησε ένας Αφγανός και μας είπε: “Σταματήστε, παρακάτω σκοτώνουν δημοσιογράφους”. Θεωρήσαμε οτι μας έκανε πλάκα. Συνεχίσαμε να πηγαίνουμε και εκεί που πηγαίναμε, ξαφνικά πέσαμε σε ενέδρα, μας σταματάνε μια ομάδα Ταλιμπάν και ξαφνικά παίρνουν το κλειδί του αυτοκινήτου. Στήνονται περιμετρικά μας, με πετάνε έξω από το αυτοκίνητο, με στήνουν και μου λένε: “Κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις!”. Ο αλήτης ο Ταλιμπάν πάτησε και τη σκανδάλη. Χωρίς πλάκα, για μήνες ολόκληρους τσιμπιόμουν για να δω αν είμαι ζωντανός. Είχαν σκοτώσει πριν από εμάς τέσσερις δημοσιογράφους”, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Τέλος, ο Τάσος Δούσης αναφερόμενος στο σήμερα είπε:

“Τα πράγματα τα παίρνω πλέον χαλαρά, έχει αλλάξει όλη η φιλοσοφία μου και επειδή έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα τώρα κάνω το απίθανο κέφι μου. Και τα ταξίδια που κάνω είναι ένα προσωπικό κέφι που το μοιράζομαι με τους τηλεθεατές μου. Δεν έχω αγωνία τι θα γίνει, πως θα γίνει και αν θα γίνει, Το κάνω με τον ίδιο τρόπο αλλά μέσα απότη δική μου ψυχοσύνθεση, έχω αλλάξει επίπεδο”.

Όσα είπε ο Τάσος Δούσης στο “The 2night Show”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
54'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
8'
77 - 75
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1