Στράτος Τζώρτζογλου: Η συμμετοχή του στη
Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο "The 2night Show".

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη «Φάρμα», στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, αλλά και το τροχαίο που είχε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε δεχτεί την πρόταση συμμετοχής στο ριάλιτι, λέγοντας:

“Πριν πάω στη Φάρμα ,το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορωνοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα. Δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Ακόμη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε πριν μπει στη “Φάρμα”, αλλά και το πώς ήταν η ζωή στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ριάλιτι.

“Χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό. Με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ. Στη Φάρμα ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα. Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο γιο του, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε:

“Ο Αλκιβιάδης ο γιος μου παράλληλα με τις σπουδές του στην Αμερική κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Ευτυχώς που πήγε και έζησε μόνος του. Είναι πια άντρας, ώριμος.”

Επιπλέον, μίλησε και για τη σχέση του με τη μητέρα του ως εξής:

“Η σχέση με τη μητέρα μου ήταν καρμική. Με έκανε 15 χρονών. Έγινα ηθοποιός για εκείνη. Περάσαμε μεγάλη φτώχεια. Ζούσαμε σε υπόγεια. Εκεί που υπήρχε μούχλα στον τοίχο. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να βγάλω χρήματα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;