Κατερίνα Λέχου: Η συνεργασία της με το Γιάννη Μπέζο και η καταγγελία εναντίον του Γιώργου Κιμούλη
Όσα είπε η Κατερίνα Λέχου στο "The 2night Show".

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, η οποία συμμετέχει στο νέο ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ «42ºC», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», που προβλήθηκε χθες, 18 Μαΐου. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #Metoo, τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί, αλλά και στις μεγάλες συνεργασίες της στον χώρο της υποκριτικής.

“Όσα κατάφερα, δεν τα κατάφερα μόνη μου. Ο Μπέζος για παράδειγμα, πόσο πολύ βοηθούσε στο “Ευτυχισμένοι μαζί”! Ήταν ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος του κόσμου για να ανθίσεις. Τον αγαπώ τον σέβομαι και τον εκτιμώ βαθύτατα. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Δεν έχει ανασφάλεια, μιλάει σαν να είναι στον καναπέ του σπιτιού του. Μού έχει πει “εγώ τα πράγματα τα λέω με έναν τρόπο, αυτός είναι!”, είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο Γιάννη Μπέζο.

Ακόμη, η Κατερίνα Λέχου, η οποία ήταν ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν ανοιχτά και δημοσίως για το Γιώργο Κιμούλη στο πλαίσιο του #MeToo, αναφέρθηκε και σε αυτή της την απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, για την απόφασή της να μιλήσει για το Γιώργο Κιμούλη η ηθοποιός είπε:

“Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ, ήταν άγνωστη περιοχή και ήθελα να δω αν έχει νόημα. Έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα φυσικά πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου, τους το είπα απλά λίγο πριν. Οι παλιοί είναι της άποψης “τι θέλεις τώρα να τα πεις”, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν βγει στην επιφάνεια έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν θα είχε κανέναν νόημα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;