Nikkie Tutorials: Η Eurovision 2021, το coming out και η μεγάλη απήχηση στο YouTube
Nikkie Tutorials: Από την επιτυχία στο YouTube στην παρουσίαση της Eurovision 2021!

Η φετινή παρουσιάστρια της Eurovision 2021 είναι η Nikkie de Jager, παγκοσμίως γνωστή ως “Nikkie Tutorials”, YouTuber και μακιγιέζ, με μεγάλη απήχηση στα social media. Η Nikkie με το σύνθημα «Open Up» και γεμάτη ενέργεια, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, ξεσήκωσε τους fans του μουσικού διαγωνισμού, καθώς ήταν αυτή που ανέλαβε την παρουσίασή του, μαζί με τους Σάνταλ Γιάνσεν, Γιαν Σμιτ και Εντσίλια Ρόμπλεϊ.

Η Nikkie De Jager ξεκίνησε το YouTube το 2008, όταν ήταν ακόμη 14 ετών, έχοντας παρακολουθήσει τους The Hills, ενώ ήταν άρρωστη και ενέπνευσε το μακιγιάζ της Lauren Conrad. Πλέον, το κανάλι στο YouTube μετρά σχεδόν 15 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ το 2017 το περιοδικό Forbes ονόμασε τη De Jager μία από τους δέκα πρώτες beauty influencers για το 2017.

Μάλιστα, το ίδιο έτος, η Nikkie Tutorials κέρδισε το βραβείο για το “YouTube Guru” στα Βραβεία Shorty και το βραβείο για το “Choice Fashion / Beauty Web Star” στα Βραβεία Teen Choice. Όπως γίνεται αντιληπτό μέχρι το 2017 η Nikkie Tutorials είχε ήδη εδραιώσει τη θέση της ως μία πολύ επιτυχημένη beauty influencer & YouTuber.

Η Nikkie, που έγινε διάσημη δείχνοντας τεχνικές μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης στο YouTube λοιπόν, σόκαρε το φανατικό κοινό της, όταν αποκάλυψε με video στο κανάλι της ότι είναι transgender, αφού γεννήθηκε άνδρας και στα 19 της χρόνια υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Το video της αποκάλυψης κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 20 εκατομμύρια views, ενώ βρέθηκε επίσης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα 3ο στο youtube trending.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η Nikkie στο εν λόγω βίντεο, η μητέρα της συμφώνησε με την αλλαγή φύλου και ξεκίνησε σε ηλικία 14 χρόνων να παίρνει ορμόνες, ενώ στα 19 ολοκληρώθηκε η αλλαγή φύλου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Μεταξύ άλλων η Nikkie αναφέρει στο διάρκειας 17 λεπτών video της τα εξής:

«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό αλλά με τους δικούς μου όρους. Θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με μια αλήθεια της ζωής μου που με έκανε αυτή που είμαι. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Κάτι που σημαίνει ότι είμαι transgender. Στο δημοτικό φορούσα γυναικεία ρούχα… Άλλοι με δέχονταν και άλλοι με κορόιδευαν… Το να κάνω αυτό το βίντεο, είναι τρομακτικό αλλά και ανακουφιστικό».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Nikkie Tutorials είναι Ολλανδή, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του διαγωνισμού, αφού όχι μόνο δηλώνει μεγάλη φαν, αλλά η απήχησή της είναι τεράστια και παγκόσμιας εμβέλειας, ξεπερνώντας κατά πολύ τα σύνορα της Ολλανδίας. Στην Ελλάδα η Nikkie έγινε πιο γνωστή, όταν αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα στο instagram λέγοντας πόσο καλή ήταν η (θρυλική θα λέγαμε) εμφάνισή της στη Eurovision 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι θα παρουσιάσει το 65ο διαγωνισμό της Euroision 2021, η Nikkie Tutorials είπε:

“Από τη στιγμή που κέρδισε ο Duncan Laurence στο Tel Aviv, ευχόμουν μόνο ένα πράγμα: να συμμετέχω στην oλλανδική εκδοχή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Όταν με πλησίασαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ένιωσα μεγάλη τιμή. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν τη μοναδική εμπειρία για 2 εβδομάδες».

Η συγκλονιστική πορεία της ζωής της από την παιδική της ηλικία, μέχρι την αλλαγή φύλου, τη διασημότητα και το coming out, αλλά και την τραγική απώλεια του μικρού της αδερφού έγινε ντοκιμαντέρ από το YouTube, το οποίο είναι διαθέσιμο στο κανάλι της και αποτελείται από 4 επεισόδια, που καλύπτουν διάφορες πτυχές της ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;