BTS: Κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι
Οι BTS με το νέο τους τραγούδι "Butter" κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα ρεκόρ που είχαν θέσει οι ίδιο στο YouTube.

Οι BTS είναι ένα από τα συγκροτήματα που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όρια της Νοτίου Κορέας και να γίνουν διεθνώς διάσημοι με ένα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Το διάσημο συγκρότημα από τη Νότιο Κορέα, λίγο καιρό μετά την πρώτη του υποψηφιότητα για Grammy, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους βίντεο κλιπ το καινούριο single τους “Butter”.

Το βίντεο, μάλιστα, έσπασε και ένα ρεκόρ αμέσως μόλις έκανε πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, το βίντεο κλιπ συγκέντρωσε 3,89 εκατομμύρια ταυτόχρονα views το βράδυ της Πέμπτης, όταν έκανε πρεμιέρα στο YouTube καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχαν πετύχει οι BTS πάλι, με το τραγούδι τους “Dynamite”. Μέσα σε μία ώρα από την κυκλοφορία του το μουσικό βίντεο κλιπ είχε ξεπεράσει τις 21 εκατομμύρια προβολές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BTS official (@bts.bighitofficial)

Τα ρεκόρ δε σταμάτησαν, όμως, εκεί. Καθώς, το “Butter” μέσα σε 24 ώρες από την πρεμιέρα του ξεπέρασε τις 112 εκατομμύρια προβολές ξεπερνώντας τις 101,1 εκ. προβολές του “Dynamite”. Μέχρι στιγμής, το “Butter” αγγίζει τα 136 εκατ. views, ενώ έχει συγκεντρώσει 9,2 εκατομμύρια likes.

Τα μέλη του συγκροτήματος της Κ-pop ελπίζουν ότι με το νέο τραγούδι θα κερδίσουν το πολυπόθητο Grammy. Κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν με το “Dynamite”. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη K-pop μπάντα που καταφέρνει να κερδίσει υποψηφιότητα στα μουσικά βραβεία. Επίσης, το γνωστό συγκρότημα ήταν και το πρώτο από τη Νότιο Κορέα που τραγούδησε στην τελετή απονομής των βραβείων.

Όπως δήλωσε ο Suga, ένα από τα μέλη των BTS:

“Βεβαίως και θα θέλαμε να κερδίσουμε ένα Grammy. Αυτό ισχύει ακόμη και θέλουμε να δουλέψουμε προς αυτό με το “Butter” και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.”

Οι BTS θα ερμηνεύουν για πρώτη φορά live το νέο τους τραγούδι στα Billboard Music Awards τη Δευτέρα. Εκεί διεκδικούν βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες, ενώ, έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες τους έως τώρα σε αυτή τη διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
35'
0 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
8'
37 - 35
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;