Πέντε άλμπουμ που ακούμε σε repeat το τελευταίο διάστημα
Τα άλμπουμ που μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά μέσα στο lockdown.

Η μουσική είναι κάτι που οι περισσότεροι στην καθημερινότητά μας. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο (ή βάζουμε μία ωραία playlist να παίζει) και απολαμβάνουμε τον πρωινό μας καφέ ή κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού. Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η μουσική ήταν μία διέξοδος από την καθημερινότητα και την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Μερικά άλμπουμ και κάποιοι καλλιτέχνες ήταν αυτοί που ξεχωρίσαμε και είχαμε στο repeat μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση.

Τραγούδια και άλμπουμ που μας ταξίδεψαν, μας συγκίνησαν, μας έκαναν να χορέψουμε και να φέρουμε το κλαμπ στο σπίτι μας, ενώ, κάποια άλλα μας έκαναν να σκεφτούμε και να δούμε κατάματα την πραγματικότητα στην οποία ζούμε.

Ευτυχώς, που κάποιοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα άλμπουμ τους μέσα σε αυτή τη νέα πραγματικότητα και μπορέσαμε να τα απολαύσουμε.

1. Dua Lipa – Future Nostalgia: The Moonlight Edition

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa με το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας της έδειξε ότι είναι “female alpha” όπως λέει στο εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου “Future Nostalgia”. Μετά από τις υποψηφιότητες για Grammy και την επιτυχία του δίσκου, αλλά και της διαφορετικής online συναυλίας “Studio 2054”, η Lipa επανακυκλοφόρησε το άλμπουμ με 8 νέα τραγούδια στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι συνεργασίες της με τους Miley Cyrus, Bad Bunny και Angele, και απέδειξε μία για πάντα ότι είναι η νέα ντίσκο queen μας. Αν θέλεις, λοιπόν, να χορέψεις και να μετατρέψεις το σπίτι σου σε κλαμπ, το “Future Nostalgia” είναι ο δίσκος για σένα.

2. Νατάσσα Μποφίλιου – Η Εποχή του Θερισμού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial)


Η αγαπημένη μας Ελληνίδα ερμηνεύτρια επέστρεψε με το πιο ώριμο δίσκο της μέχρι στιγμής. Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος μας δίνουν τραγούδια που μιλάνε για τον έρωτα, για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, για όλα, αλλά και για αυτά που μας αγγίζουν. Με τραγούδια όπως τα “Κοίτα Με”, “Ιθάκη”, “Για Πάντα” και “Αν Ήταν Όλα Δίκαια”, η κυρία Μποφίλιου μας αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι είναι μία από τις καλλιτέχνιδες που πρέπει να προσέχουμε και να ακολουθούμε σε κάθε της βήμα.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τα μοναδικά βίντεο κλιπ που συνοδεύουν τα κομμάτια και ολοκληρώνουν τον δίσκο μετατρέποντάς τον σε ένα visual άλμπουμ που πέρα από ότι πρέπει να ακούσεις, πρέπει και να το δεις!

3. Taylor Swift – Evermore

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η Taylor Swift είναι, ίσως, ο καλλιτέχνης που έχει δουλέψει όσο κανείς άλλος μέσα στο lockdown. Μέσα σε διάστημα έξι μηνών μας έδωσε δύο άλμπουμ που τη δείχνουν να κάνει ένα διαφορετικό, αναπάντεχο και ξεχωριστό βήμα μπροστά στην καριέρα της. Μετά το “folklore”, το “evermore” έρχεται να τη βάλει πιο βαθιά στο “δάσος” (όπως είναι και το εξώφυλλο του άλμπουμ) και να την ακούσουμε να πειραματίζεται με ήχους και μουσικές που δεν την έχουμε δει να ασχολείται στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό στοιχείο των δύο αυτών ξεχωριστών άλμπουμ είναι το βάθος των στίχων που έχει γράψει η κυρία Swift. Τελικά, είναι η καλύτερη στιχουργός της γενιάς της!

4. BTS – BE

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BTS official (@bts.bighitofficial)

Όταν η K-pop αφήνει πίσω της την όλη αίγλη που μας έχει συνηθίσει και δείχνει μία πραγματικότητα και έναν κόσμο που έχει αλλάξει με την πανδημία. Πέρα από το χορευτικότατο και ανεβαστικό “Dynamite”, οι BTS στο άλμπουμ αυτό μας δείχνουν τι κρύβεται πίσω από την εικόνα των μεγάλων pop star και μας δίνουν τραγούδια με τα οποία μπορούμε εύκολα να ταυτιστούμε. Για να καταλάβεις όλους τους στίχους, καλό είναι να έχεις ανοιχτή και μία σελίδα που τα μεταφράζει από τα Κορεάτικα!

5. Phoebe Bridgers – Punisher

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phoebe Bridgers (@phoebebridgers)

Ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2020 είναι δημιουργία της νεαρής Phoebe Bridgers. Το πιο προσωπικό της άλμπουμ μέχρι στιγμής, είναι το δεύτερο της καριέρας της, τη βρίσκει να εγείρει θέματα όπως ο διαχωρισμός και ο κατακερματισμός των σχέσεων. Η Bridgers αποδεικνύει ότι είναι μία από τις καινούριες φωνές που θα μας απασχολήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;